< Terug naar alle Referenties in de buurt

Plaatsing horecavloeren voor cafetaria-familierestaurant ’t Smidshuis

Boekhout bracht nieuwe pvc horecavloeren aan in het nieuw ingerichte cafetaria annex familierestaurant ’t Smidshuis in Rijsbergen. In dit gezellige plaatsje in Noord-Brabant (gemeente Zundert) vindt u ’t Smidshuis op een levendige plek aan de Sint Bavostraat, tussen winkels en andere horeca. In de cafetaria kan men terecht voor een uitgebreide keus aan verse boerderijfrites, snacks, schotels en huisgemaakt schepijs. Er is ook een ruim assortiment voor vegetariërs en voor de kinderen zijn er leuke verrassingsboxen. Online bestellen kan natuurlijk ook.

 

Als u wat meer zoekt dan een snack, bijvoorbeeld tijdens de pauze op het werk, gezellig met vrienden of zakenrelaties, met zijn tweeën of met een hele groep, is er het familierestaurant met een uitgebreidere kaart.

Aanbrengen pvc horecavloer door Boekhout bedrijfsvloeren

In 2017 werd de zaak in een nieuw jasje gestoken en verzorgde Boekhout nieuwe horecavloeren in het gehele pand. In cafetaria’s en restaurants is het belangrijk dat vloeren klantvriendelijk en uitnodigend zijn, maar tegelijkertijd ook robuust, slijtvast en goed schoon te maken. Pvc horecavloeren van Boekhout combineren die eigenschappen.

 

De oude ondervloer werd geschuurd en waar nodig opgevuld met mortel en geëgaliseerd. Daarna brachten we 60 vierkante meter vloer aan in de vorm van zwarte pvc mes in groef tegels van 500 x 500 x 10 mm. Deze tegels zijn onderling met een pvc koudlas gelijmd en met een 2-componenten polyurethaanlijm op de ondervloer bevestigd.

Afwerking van de horecavloer voor ’t Smidshuis

Door vervolgens de naden uit te frezen en er een pvc lasdraad in te smelten, is de vloer vloeistofdicht en naadloos gemaakt. Door een afwijkende kleur te gebruiken voor de lasdraad ontstaat een fraai vloerpatroon. Bij ’t Smidshuis is het eindresultaat een stijlvolle zwarte vloer met grijze lijnen. De randen van de vloer zijn afgewerkt met kitprimer en MS-polymeerkit. Daarnaast zijn plinten, een putdeksel en een schoonloopmat aangebracht.