< Terug naar alle Referenties in de buurt

Plaatsing pvc vloeren voor christelijke praktijkschool De Noordhoek in Gorinchem

Boekhout plaatste bij de christelijke praktijkschool De Noordhoek in Gorinchem sterke en slijtvaste pvc vloeren. De Noordhoek is erop gericht voor iedere leerling een waardige plek in de samenleving te vinden. Met 200 leerlingen is het een kleinschalige school voor praktijkonderwijs waar wordt gewerkt in kleine klassen van 10 tot 14 leerlingen.


Het praktijkonderwijs van de Noordhoek werkt met een individueel gericht en op maat gemaakt onderwijsprogramma in verschillende richtingen (Techniek, Zorg & Dienstverlening, Bouw, Plant & Dier, Horeca). Leerlingen stromen afhankelijk van hun mogelijkheden en interesse door richting werk, een beschermde werkplek of een vervolgopleiding.

Praktijkvloeren voor een praktijkschool

Juist op een praktijkschool moeten vloeren soms nog net even wat steviger zijn. Voor technische werkzaamheden bijvoorbeeld. En uiteraard moeten vloeren op een school snel zijn schoon te maken. Dan is het prettig als de vloer vloeistofdicht en naadloos is. De pvc schoolvloeren van Boekhout voldoen aan al deze eisen.

 

Bij de Noordhoek begonnen we met het schuren van de ondervloer. Daar bovenop kwamen de vierkante zwarte Liplas pvc tegels van 490 x 490 x 10 mm. Die zijn onderling met een pvc koudlas chemisch gelast en met een 2-componenten polyurethaanlijm aan de ondervloer bevestigd. Met een thermische las zijn de tegels naadloos en vloeistofdicht gemaakt. Door een blauwe pvc lasveter te gebruiken heeft de vloer een mooi patroon gekregen. De vloerranden zijn afgerond met kitprimer en MS-polymeerkit. Daarna zijn de plinten van 75 mm hoog aangebracht en een Boekhout oploopstrip.

Ik wil graag contact met Boekhout Bedrijfsvloeren