< Terug naar alle Referenties in de buurt

Plaatsing bakkerijvloer bij bakker Wijnsma in Sint Annaparochie

Boekhout installeerde een sterke, hygiënische en mooie bakkerijvloer bij bakkerij Wijnsma in Sint Annaparochie. Met filialen in de dorpen Ried, Berlikum, Sint Annaparochie en Stiens is Wijnsma een gevestigde naam in Friesland. Het bedrijf is al 30 jaar actief en staat bekend om de ambachtelijk gemaakte topproducten, van brood tot gebak en specialiteiten als de vermaarde Oranjekoek en Jousterpoffen. Naast de winkelfilialen is er een online bestel- en bezorgservice.

Aanbrengen bakkerijvloer door Boekhout

In 2011 opende bakkerij Wijnsma een filiaal in de gezellig drukke winkelstraat de van Harenstraat in Sint Annaparochie. Boekhout bedrijfsvloeren werd gevraagd daar een bakkerijvloer van 300 vierkante meter te installeren.

 

Omdat onze vloeren zijn opgebouwd uit pvc tegels die met een pvc lasdraad thermisch worden gelast, zijn deze vloeren perfect naadloos en vloeistofdicht. Het maakt ze bijzonder hygiënisch omdat ze snel en grondig met water en schoonmaakmiddel zijn schoon te maken, terwijl er geen vuil in naden kan achterblijven. Door een andere kleur lasdraad te gebruiken, kunnen bovendien stijlvolle vloerpatronen worden aangebracht. Bakkerij Wijnsma koos voor fraaie lichtgrijze tegels met een zwarte naad.