< Terug naar alle Referenties in de buurt

Plaatsing pvc keukenvloer bij het Apollo hotel in Vinkeveen

Boekhout plaatste een pvc keukenvloer bij het Apollo Hotel en Evenementencentrum in Vinkeveen. Het Apollo hotel ligt prachtig aan de Vinkeveense Plassen en heeft zelfs een eigen haven voor de deur. Met 86 luxe kamers, het uitstekende Harbour Club restaurant en maar liefst 1.300 m2 oppervlak voor feesten en evenementen is het een echte horeca hotspot centraal in Nederland en op minder dan een kwartier van Amsterdam.

Plaatsing pvc keukenvloer door Boekhout vloerspecialisten

De bestaande ondervloer kreeg eerst een voorbewerking. De vloer werd geëgaliseerd en een vochtscherm is aangebracht. Daar bovenop zijn de zwarte liplas pvc vloertegels van een centimeter dik gelegd. Deze tegels van bijna 50 x 50 centimeter zijn met een sterke 2-componenten polyurethaanlijm op de ondervloer gelijmd. De tegels zijn tegen elkaar gelijmd met een pvc koudlas. Door het insmelten van een pvc lasdraad zijn de naden daarna thermisch dichtgelast.

 

Het resultaat is een volledig vloeistofdichte en naadloze keukenvloer. Op die manier zorgt pvc niet alleen voor een sterke en slijtvaste keukenvloer, maar ook voor een vloer die vaak en snel kan worden schoongemaakt. Als afwerking zijn de randen afgewerkt met kitprimer en MS-polymeerkit, waarna een Boekhout plintsysteem is geplaatst.