< Terug naar alle Referenties in de buurt

Verschillende horecavloeren voor friterie Par Hasard in Alkmaar

Boekhout bedrijfsvloeren verzorgde de horecavloeren voor de nieuwe vestiging van friterie Par Hasard in Alkmaar. Bij Par Hasard kan iedereen genieten van de beste, huisgemaakte frites in combinatie met heerlijke gerechten, een goed glas wijn en bourgondische gezelligheid. De klanten worden er echt ontvangen in een friterie, waarbij de zaak doorloopt in een sfeervol café-restaurant. Een echt verrijking van het gangbare snack en take-away aanbod, waarbij je ook als je je bestelling ophaalt met een biertje aan de bar kan wachten. Ambachtelijk, laagdrempelig én bourgondisch zijn karakteristieke kenmerken van alle vestigingen, in Amsterdam, Scheveningen en Alkmaar.

Vloerwerkzaamheden bij frietzaak Par Hasard Alkmaar

Voor de nieuwe vestiging in hartje centrum Alkmaar verzorgde Boekhout verschillende bedrijfsvloeren. We plaatsten zowel onze vloeistofdichte pvc tegels van 490 x 490 x 10 mm als pvc designvloeren.
De robuuste vloeistofdichte tegels zijn met 2-componenten polyurethaanlijm aan de ondervloer gelijmd, waarna ze met een pvc koudlas en een thermisch lasproces vloeistofdicht zijn afgewerkt.

De zwart-witte Forbo Allura vloer en de Moduleo Oak zijn stijlvolle en tegelijkertijd oersterke designvloeren die met Acrylaatlijm aan de ondervloer zijn gelijmd. Door de combinatie van verschillende vloeren is voor Par Hasard een fraai vloerconcept gerealiseerd dat past bij de filosofie van de Par Hasard Friterie.