< Terug naar alle Referenties in de buurt

Plaatsing pvc vloeren bij Kemper Fietsen in Den Haag

Boekhout vloerspecialisten bracht zowel pvc tegelvloeren als pvc lamellenvloeren aan bij fietsen speciaalzaak Kemper Fietsen in Den Haag. Bij Kemper aan de Waldeck Pyrmontkade kunt u terecht voor stadsfietsen, sportfietsen, kinderfietsen en elektrische fietsen. Maar daarnaast is Kemper Fietsen al 35 jaar hét adres voor vouwfietsen, waarvan men er 50 verschillende in het assortiment heeft. Uiteraard kan de klant er niet alleen terecht voor een nieuwe fiets, maar ook voor al het onderhoud en reparatie.

Het aanbrengen van pvc vloeren bij Kemper Fietsen

Pvc is een ideaal materiaal voor fietsenwinkelvloeren. In het winkeldeel is bijvoorbeeld het gebruik van pvc lamellen ideaal. Die kunnen in verschillende dessins – van houtlook tot natuursteen – worden uitgevoerd en zijn tegelijkertijd sterk en onderhoudsarm dankzij de keiharde toplaag. Voor de werkplaats zijn de robuuste pvc tegels bijzonder geschikt. Door die tegels onderling thermisch te lassen, ontstaat een vloeistofdichte vloer waar niets doorheen kan lekken en die snel is schoon te maken. Een vloer die bovendien comfortabel is om op te werken en prima isoleert.

 

De pvc vloerlamellen van het type Groningen zijn met acrylaatlijm op de ondervloer bevestigd en de randen zijn met siliconenkit afgewerkt. Ook is een Dr. Schutzz-coating aangebracht. De pvc vloertegels van 500 x 500 x 10 mm zijn met een 2-componenten polyurethaanlijm op de vloer gelijmd en met een pvc koudlas aan elkaar bevestigd. Daarna zijn de naden thermische gelast om een vloeistofdichte vloer te maken. Na het afwerken van de randen met kitprimer en MS polymeerkit is nog een oploopsysteem geplaatst.