< Terug naar alle Referenties in de buurt

Plaatsing keukenvloer bij Restaurant Zuiver bij Leidsche Rijn

Boekhout plaatste een nieuwe keukenvloer bij Restaurant Zuiver aan de Krommewetering in Utrecht. Dit restaurant bestaat inmiddels 10 jaar op die plek en als je in de dynamische wereld van de horeca je 10-jarige jubileum viert, doe je iets goed. In die 10 jaar is het restaurant in een voormalige woonboerderij uitgegroeid tot een drukbezocht en bruisend restaurant.

Plaatsingswerkzaamheden pvc keukenvloer

Inmiddels heeft het restaurant ook een intensieve verbouwing achter de rug. Als onderdeel daarvan zijn ook de keukenvloeren vernieuwd. Gekozen werd voor een vloeistofdichte pvc keukenvloer. Deze vloeren zijn stevig en slijtvast maar ook mooi en comfortabel. Omdat ze volledig vloeistofdicht zijn te maken, zijn ze ideaal in omgevingen waar hygiënisch moet worden gewerkt en vaak wordt schoongemaakt.

 

Onze vloerspecialisten schuurden de ondervloer en brachten een vochtscherm Uzin PE460 aan. Daar bovenop zijn met 2-componenten polyurethaanlijm de zwarte Boekhout-Groef tegels aangebracht van 500 x 500 x 10 mm. De tegels zijn ook mes-in-groef gelijmd met een pvc koudlas. Door de naden vervolgens thermisch dicht te lassen met een pvc lasdraad is een volledig vloeistofdichte keukenvloer gerealiseerd. De randen zijn afgewerkt met kitprimer en MS polymeerkit. De vloer is compleet gemaakt door het aanbrengen van plinten en het plaatsen van een oploopsysteem en putdeksel.