< Terug naar alle Referenties in de buurt

Vloeistofdichte garagevloeren bij Autobedrijf van der Geest

Boekhout installeerde pvc garagevloeren bij Autobedrijf van der Geest in Ter Aar (Zuid-Holland). Dit autobedrijf aan de Westkanaalweg is al 62 jaar gespecialiseerd in Toyota. Het bedrijf heeft service en kwaliteit hoog in het vaandel staan en men kent de meeste klanten dan ook persoonlijk. Er is een vaste klantenkring gegroeid die steeds weer kiest voor Toyota van der Geest.

Plaatsing garagevloer door Boekhout

Bij garagevloeren is een aantal eigenschappen van belang. Uiteraard moeten ze stevig, stootvast en slijtvast zijn. Er rijden voertuigen overheen, er worden zware apparaten gebruikt en er valt wel eens wat. Tegelijkertijd moet het personeel er prettig en comfortabel op werken, moeten er geen vloeistoffen doorlekken en moet de vloer snel zijn schoon te maken. De optelsom komt vanzelf uit bij Boekhout pvc.

 

Eerst schuurden we de bestaande ondervloer. Daarop brachten we met een 2-componenten polyurethaanlijm de stevige zwarte liplas tegels aan van 490 x 490 x 10 mm. De tegels zijn ook met een pvc koudlas tegen elkaar gelijmd. Door de naden uit te frezen en dicht te smelten met een pvc lasdraad (thermisch lassen) is de vloer vloeistofdicht gemaakt. De randen zijn daarbij afgewerkt met kitprimer en MS polymeerkit. Ook zijn plinten, een hefbrug-protectie, een putdeksel, een industrieel inrijprofiel en een RVS-deksel geïnstalleerd.