< Terug naar alle Referenties in de buurt

Realisatie design kantoorvloeren voor Spare Rib Express

Boekhout realiseerde verschillende pvc designvloeren in het hoofdkantoor van Spare Rib Express aan de Schieland in Beverwijk. Van hieruit organiseert het bedrijf de dienstverlening aan meer dan 70 franchise ondernemers. Van Alkmaar, Almelo en Almere tot Zeist, Zoetermeer en Zwolle. Een groei die startte in 1992 met een maaltijd bezorgformule die moest uitblinken in kwaliteit, service en uitstraling. Naast de beroemde spare ribs (het beste deel van de varkensrib) kunnen klanten er terecht voor Angus beef burgers, heerlijke vis- en kipgerechten, speciale kindermenu's en het beroemde Ben & Jerry’s ijs.

Het vloerproject voor Spare Rib Express hoofdkantoor

In het hoofdkantoor in Beverwijk plaatsten we meerdere vloeren over drie verdiepingen. Hiervoor zijn verschillende soorten pvc designvloeren gebruikt met een frisse en representatieve uitstraling. Deze designvloeren zijn dankzij het gebruikte pvc ook ijzersterk en slijtvast, mede dankzij de keiharde slijtlaag van 0,55 millimeter. Met deze eigenschappen zijn de designvloeren niet alleen geschikt voor de ‘algemene’ kantoorvloeren. Ook ruimtes waar robuustheid belangrijker is - zoals de serverruimtes, de cv ruimte en een opslaghok – voldoen de sterke pvc designtegels. Boekhout biedt een ruim assortiment designvloeren. Variërend van houtlook vloeren tot natuursteen en betondesigns. Spare Rib Express selecteerde voor het hoofdkantoor een visgraat houtpatroon in combinatie met vierkante betonlook tegels van een meter bij een meter.

Voorafgaand aan de plaatsing van de kantoorvloeren, zijn eerst de ondervloeren voorbereid. Zo zijn de vloeren geëgaliseerd met cementgebonden egaline en voorafgaand aan het leggen van de vloer geschuurd en schoongemaakt voor een optimale hechting. Op de geprepareerde ondervloeren zijn vervolgens de pvc designtegels en -stroken met acrylaatlijm bevestigd. De randen van de vloer zijn afgewerkt met transparant-grijze siliconenkit. Ook is de bedrijfsnaam in de vloeren verwerkt.