< Terug naar alle Referenties in de buurt

Stevige en vloeistofdichte pvc vloer voor LVS Carparts in Kessel

LVS Carparts (Loek van Sebillen Carparts) is een bekend auto demontage bedrijf dat onderdelen levert voor met name de merken Volkswagen, Audi, BMW, Mercedes, Seat, Skoda, Opel, Peugeot en Renault. Deze onderdelen kan men rechtstreeks bij het magazijn in Kessel kopen, maar ook online. Het bedrijf bezorgt door heel Europa. Met een groot modern onderdelenmagazijn van 4500m2 kan men er terecht voor de kleinste onderdelen, maar ook voor complete interieurs of motorblokken.

Stevige en slijtvaste vloer met Verklaring Vloeistofdichte Voorziening

Uiteraard vraagt zo’n bedrijf om een stevige en slijtvaste vloer. Een vloer die tegen een stootje kan maar ook zorgt dat eventuele vloeistoffen niet kunnen weglekken. Daarom installeerde Boekhout op verzoek van LVS Carparts een pvc vloerensysteem dat volledig vloeistofdicht is. Ook verzorgden we de benodigde Verklaring Vloeistofdichte Voorziening.

Voorbereiding ondervloer en plaatsen pvc vloer bij LVS Carparts

De vloerenleggers van Boekhout begonnen met het schuren van de bestaande ondervloer met behulp van een Mambo Evo schuurmachine. Op de ondervloer werden vervolgens de pvc tegels aangebracht van 10 millimeter dik en 490 x 490 millimeter. Onderling zijn deze tegels met een pvc koudlas gelijmd en op de vloer zijn ze met een 2-componenten polyurethaanlijm gelijmd. De randen zijn afgewerkt met kitprimer en MS polymeerkit. Door de naden thermisch te lassen is de vloer tenslotte volledig naadloos en vloeistofdicht gemaakt. Het geheel is afgewerkt met plinten, een inrijprofiel van industriële kwaliteit en een oploop- en afloopsysteem.