< Terug naar alle Referenties in de buurt

Plaatsing pvc kassawagenvloer voor Treevent financieel management

Boekhout installeerde een stevige én comfortabele pvc vloer in een van de mobiele kassawagens van Treevent. Treevent is gespecialiseerd in het financieel management voor de organisatie van evenementen en festivals als Into The Great wide Open, Best Kept Secret, Indian Summer festival, Bevrijdingsfestival Utrecht, Lepeltje Lepeltje en Into The Woods.

 

Juist bij zulke evenementen op locatie komt van alles kijken. Van mobiele kassa’s, kantoren en pinautomaten tot het herkennen van vals geld en het beheer van cash of munten. Treevent organiseert dit van begin tot eind.

Plaatsing pvc vloer door Boekhout bedrijfsvloeren

Een van de zaken die Treevent verzorgt zijn mobiele kassawagens waar bezoekers van evenementen hun tickets of consumptiemunten kunnen kopen. Zo’n mobiel kantoor wordt intensief gebruikt. De vloer moet dan ook stevig en slijtvast zijn, maar tegelijkertijd prettig en comfortabel zijn om op te werken. Pvc vloeren combineren zulke uiteenlopende eisen.

 

De vloerenleggers van Boekhout installeerden in een van de kassawagens een vloer opgebouwd uit sterke grijze pvc tegels met een bijpassende voeg. Door tegels thermisch te lassen met een pvc lasdraad worden de voegen volledig vloeistofdicht gemaakt waarna de vloer extra makkelijk en snel is schoon te maken. Handig bij kassawagens die natuurlijk regelmatig in een zanderige of modderige festivalomgeving worden gebruikt.