< Terug naar alle Referenties in de buurt

Nieuwe keukenvloer in pannenkoekenrestaurant Koeckers in Den Hout

Boekhout plaatste een nieuwe keukenvloer bij het Pannekoeckershuys in het Brabantse Den Hout. Het restaurant staat in de brede omgeving ook wel bekend als Koeckers. Het is dan ook niet zomaar een pannenkoekenrestaurant, maar een sfeervol, ruim complex met zowel buiten als binnen een grote speelplaats. Bovendien is het restaurant ingedeeld in verschillende ruimtes met elk een eigen thema. Perfect om te gaan eten met het gezin of om een verjaardag te vieren. En ook komen veel mensen natuurlijk even lekker een pannenkoek eten na een dagje Efteling.

Pvc keukenvloer voor restaurants, slijtvast en hygiënisch

De pannenkoeken zelf moeten natuurlijk heerlijk zijn en dat is bij Koeckers prima voor elkaar. Hartig of zoet, groot of klein, voor ieders smaak is er de perfecte pannenkoek. In zo’n zaak moeten ook de vloeren natuurlijk tegen een stootje kunnen want het is er af en toe behoorlijk druk en hectisch. Vandaar dat er voor de nieuwe keukenvloeren is gekozen voor een pvc vloerenconcept van Boekhout bedrijfsvloeren. Pvc levert een perfecte combinatie van een mooie en sterke vloer die bijzonder slijtvast is en snel en grondig is schoon te maken.

Plaatsing pvc keukenvloer in het pannenkoekenrestaurant

We schuurden eerst de bestaande ondervloer. De pvc tegels zijn 49 bij 49 centimeter en een centimeter dik. Ze zijn met 2-Componenten Polyurethaanlijm aan de ondervloer gelijmd en onderling met een pvc koudlas bevestigd. De randen zijn met kitprimer en MS polymeerkit afgewerkt, waarna nog tegels, een oploopsysteem en een putdeksel zijn aangebracht. De vloer is volledig naadloos en vloeistofdicht gemaakt door het zogeheten thermische lasproces. Daarbij worden de naden tussen de tegels met behulp van een pvc lasdraad aan elkaar gesmolten. Het eindresultaat is een vloer die oersterk is en perfect schoon te houden.