< Terug naar alle Referenties in de buurt

Plaatsing pvc cafévloer voor café de Linde in Haarlem

Boekhout plaatste een stevige én fraaie pvc cafévloer in het populaire café de Linde aan de Botermarkt in Haarlem. De Haarlemse Botermarkt is met zijn gezellige terrassen op het zuiden een van de leukste pleinen van de stad en ook populair bij de Haarlemmers zelf. Café de Linde zorgt samen met 4 collega cafés aan het plein voor een enorme variatie. Gezamenlijk hebben ze meer dan 350 bieren op fles en 40 bieren van de tap. Café de Linde neemt daarvan zo’n 100 bieren voor zijn rekening en is daarnaast nog bekend van de spareribs die je er 7 dagen per week kunt eten.

Installatie cafévloer door Boekhout vloerspecialisten

Een cafévloer moet een aantal eigenschappen combineren. Hij moet er natuurlijk uitnodigend uitzien, maar ook robuust en slijtvast zijn. Daarnaast is het belangrijk dat je hem snel kunt schoonmaken met water en schoonmaakmiddel. Dan kom je vanzelf bij een Boekhout pvc vloer uit. De één centimeter dikke mes in groef tegels van 500 x 500 millimeter zijn met 2-componenten polyurethaanlijm op de ondervloer gelijmd. Onderling zijn de tegels met een pvc koudlas gelijmd en daarna zijn de naden dicht gesmolten (thermisch lassen) met een pvc lasveter.

 

De randen van de vloer zijn afgewerkt met kitprimer en MS polymeerkit. Het eindresultaat is een naadloze en vloeistofdichte vloer die snel en grondig is te reinigen. Ook brachten de Boekhout vloerenleggers plinten, een oploopsysteem en een waterkering aan.

Ik wil graag contact met Boekhout Bedrijfsvloeren