< Terug naar alle Referenties in de buurt

Plaatsing vloeistofdichte pvc vloer in speciale foodtruck

Boekhout plaatste een pvc foodtruckvloer in misschien wel de meest bijzondere foodtruck van Nederland. De Piepermobiel is een gigantische 'aardappel' op wielen van Vlaams friteshuis van Gogh in Amersfoort. De truck is gebouwd met het hout van 100 houten pallets. Vanuit deze truck worden heerlijke biologische friet en andere aardappelspecialiteiten verkocht op festivals en andere evenementen.

 

Van buiten oogt de 4 meter hoge en bijna 7 meter lange wagen als een gigantische aardappel, van binnen is het een professioneel ingericht horecakeuken met een zeer grote frituurcapaciteit. Men zocht een nieuwe vloer voor deze foodtruck want de aanvankelijk gebruikte coating bleek niet bestand tegen de vele verplaatsingen, het intensieve gebruik en ook lekte er gemorste olie en water door naar de ondervloer.

Plaatsing pvc vloer in de foodtruck door Boekhout bedrijfsvloeren

De oplossing was een vloeistofdichte pvc vloer van Boekhout bedrijfsvloeren. Deze vloeren zijn samengesteld uit pvc tegels van 490 x 490 mm en een centimeter dik. Dat maakt ze sterk en robuust, terwijl ze ook comfortabel zijn om op te werken.

 

Door de naden thermisch te lassen ontstaat een volledig naadloze en vloeistofdichte vloer die voldoet aan de HACCP normen. Er kunnen geen olie en andere vloeistoffen doorheen lekken en de vloer is eenvoudig schoon te houden.