< Terug naar alle Referenties in de buurt

Plaatsing vloeistofdichte vloer voor Landgoed Rhederoord

Boekhout plaatste een vloeistofdichte pvc horecavloer voor conferentiehotel, restaurant en evenementenlocatie Landgoed Rhederoord in de Steeg in Gelderland. Landgoed Rhederoord is in 1746 gebouwd en diende oorspronkelijk als buitenverblijf van Arnhemse bovenklasse. Het landgoed is omringd door 12 hectare eigen park, het Nationaal Park Veluwezoom en uitlopers van de Gelderse IJsselvallei.

 

Een statig ogend pand dat een sfeervolle locatie vormt voor zowel kleinere als grote gezelschappen. Er zijn bijzondere zalen, een gezellige pub en de fraaie wijnkelder, luxe hotelfaciliteiten en uiteraard Restaurant Koetshuis Rhederoord. Landgoed Rhederoord is geschikt voor zowel zakelijke evenementen als privéfeesten.

Aanbrengen pvc horecavloer

Boekhout pvc vloeren zijn niet alleen sterk, robuust en comfortabel. Ze zijn tegelijkertijd fraai en stijlvol. De zwarte liplas tegels van 490 x 490 x 10 millimeter zijn onderling met een pvc koudlas verlijmd en met een 2-componenten polyurethaanlijm op de ondervloer gelijmd. Door de naden thermisch te lassen is een volmaakt vloeistofdichte en naadloze vloer gerealiseerd waarvan de randen met een kitprimer en MS polymeerkit zijn afgewerkt. Hierdoor is de vloer snel en grondig schoon te maken. Ook is een putdeksel in de vloer geïntegreerd.