< Terug naar alle Referenties in de buurt

Stevige en mooie horecavloer voor Natuurpoort de Peel in Deurne

Boekhout plaatste een pvc horecavloer bij horecagelegenheid Natuurpoort de Peel in het Brabantse Deurne. Natuurpoort de Peel is een van meerdere Brabantse Natuurpoorten. U herkent deze natuurpoorten aan een 4 meter hoge sleutel als u er arriveert. Het zijn startpunten voor een prachtige fiets- of wandeltocht in de Brabantse natuur. Op elke Natuurpoort is altijd een ruime parkeergelegenheid aanwezig, evenals een horecagelegenheid en informatie over het gebied en de mogelijke routes. U kunt er terecht voor een hapje of drankje, een groepsactiviteit in of rondom de accommodatie, maar ook voor allerlei activiteiten in de omgeving en de natuur van de Peel.

Plaatsing pvc horecavloer door Boekhout Bedrijfsvloeren

De vloeren in horecagelegenheden moeten verschillende eigenschappen combineren. Ze moeten passen bij de accommodatie en comfortabel zijn om op te lopen en werken. Maar tegelijkertijd moeten ze tegen een stootje kunnen en slijtvast zijn. Pvc horecavloeren van Boekhout voldoen aan die eisen. Bovendien kunnen ze volledig naadloos worden geplaatst waardoor de vloer extra hygiënisch is.

 

De zwarte tegels van het type Liplas zijn op de ondervloer gelijmd met een 2-componenten polyurethaanlijm. Onderling zijn ze met een pvc koudlas gelijmd, waarna met thermische lassen de naden volledig zijn dichtgemaakt. De vloer is na die behandeling naadloos en vloeistofdicht, waardoor deze snel kan worden schoongemaakt. De vloerranden zijn afgewerkt met kitprimer en MS-polymeerkit en de vloer is opgeleverd met plinten en een putdeksel.