< Terug naar alle Referenties in de buurt

Plaatsing kantinevloer voor het Friendship Sports Centre Amsterdam

Boekhout installeerde een vloeistofdichte, robuuste en mooie sportkantinevloer in het Friendship Sports Centre aan de Beemsterstraat in Amsterdam. Dit is het enige sportcentrum in Europa dat helemaal is ingericht op kinderen en jongeren met een beperking. Ook voor andere kwetsbare groepen, zoals ouderen en volwassenen met een beperking, biedt het sportcentrum volop mogelijkheden. Er zijn twee voetbalvelden, een sintelbaan, een verspringbak, een extra verwarmd zwembad, een aangepaste fitnessruimte, sportzaal en dojo.

 

 

Voor dit mooie en unieke sportcentrum verzorgde Boekhout bedrijfsvoeren een nieuwe kantinevloer. Een sportkantinevloer moet uiteraard sterk en slijtvast zijn. Maar hij moet er ook gastvrij en sportief uitzien, slipvast en comfortabel zijn en makkelijk schoon te houden. Pvc is voor die eisen dé uitkomst.

Plaatsingswerkzaamheden pvc vloer

De antracietkleurige Boekhout-Groef pvc tegels van 500 x 500 x 10 mm zijn met 2-componenten polyurethaanlijm op de ondervloer gelijmd. De tegels zijn onderling met een pvc koudlas gehecht. Door de naden thermisch te lassen is een vloeistofdichte tegelvloer gemaakt, waarvan de randen met kitprimer en MS polymeerkit zijn afgedicht. Ook is nog een putdeksel in de vloer verwerkt.