< Terug naar alle Referenties in de buurt

Pvc pubvloeren voor Mick O’Connells in Utrecht

Boekhout plaatste pubvloeren met karakter bij Irish Pub Mick O’Connells in Utrecht. Deze pub heeft de bekende Ierse gastvrijheid met de speciaalbieren en gerechten uit datzelfde land. De pub heeft twee locaties in Arnhem en Utrecht en biedt naast gezelligheid prima faciliteiten om van sport te genieten. Zo’n typisch Iers sportcafé dus, alleen hoef je er niet meer voor naar Ierland.

Plaatsing vloeistofdichte pubvloeren bij Mick O’Connells

Mick O’Connells heeft in het bezoekersdeel fraaie houten vloeren. Voor het bargedeelte, de keuken en de toiletten zocht men iets anders. Een sterke, robuuste en slijtvaste vloer die er toch fraai uitziet en eenvoudig is schoon te houden. Daarvoor bleken de pvc horecavloeren van Boekhout de oplossing. De vloeren zijn samengesteld uit zwarte pvc tegels van een centimeter dik.

Thermisch gelaste vloeistofdichte vloer

Deze tegels zijn niet alleen stevig op de ondergrond gelijmd en met een koudlas aan elkaar gehecht. Ook zijn de naden thermisch gelast. Dat betekent dat de voeg tussen de tegels wordt uitgefreesd en er daarna een pvc lasdraad wordt ingesmolten. Het resultaat van dit thermisch lassen is een naadloze en vloeistofdichte vloer. Nergens kan vuil achterblijven en er kan dus snel en grondig worden schoongemaakt. Door voor de lasdraad een afwijkende kleur te gebruiken (grijs in dit geval) ontstond een mooi vloerpatroon.