< Terug naar alle Referenties in de buurt

Plaatsing pvc keukenvloer bij de Sissende Sampan in Den Haag

Boekhout bedrijfsvloeren plaatste een vloeistofdichte pvc keukenvloer bij Thais eethuisje de Sissende Sampan aan de Laan van Meerdervoort 207 in Den Haag. U wordt er als bezoeker smaakvol verrast. 3 Thaise kokkinnen zorgen bij toerbeurt dagelijks voor een verrukkelijk drie-gangen menu in een prettig ongedwongen huiskamersfeer.

Plaatsing vloeistofdichte keukenvloer door Boekhout

De vloerenleggers van Boekhout installeerden in de keuken van dit eethuisje een nieuwe keukenvloer, opgebouwd uit pvc tegels van 500 x 500 x 10 mm. Eerst is de bestaande ondervloer gerepareerd en uitgevuld met mortel. Op de geschuurde ondervloer zijn daarna de tegels gelijmd met een 2-componenten polyurethaanlijm. Onderling zijn deze tegels met een pvc koudlas chemisch gelijmd.

 

Daarna zijn de naden tussen de tegels open gefreesd en is een pvc lasveter van 5mm in de naden gesmolten. Dit proces heet thermisch lassen en maakt de vloer volkomen naadloos en vloeistofdicht, zodat hij makkelijk is te reinigen. Door een zwarte lasveter te gebruiken, ontstond een mooi contrast met de antracietkleurige tegels. Nadat afsluitend nog de randen zijn afgewerkt met kitprimer en MS polymeerkit, en plinten van 100 mm hoog zijn geplaatst, was de vloer gereed voor gebruik.