< Terug naar alle Referenties in de buurt

Levering keuken- en restaurantvloer voor Khaosaan Road Thai Streetfood

Boekhout plaatste keuken- en restaurantvloeren bij Khaosaan Road Thai Streetfood, een Thais eethuisje in den Haag. Het restaurant in het centrum van den Haag is gemodelleerd naar de sfeer van Khao San Road, Bangkok Thailand. Men koos voor pvc vloeren in de keuken en als restaurantvloer. Pvc horecavloeren zijn robuust en slijtvast en goed te reinigen. Tegelijkertijd zien ze er aantrekkelijk uit en comfortabel om op te lopen.

Vloerproject voor Thais restaurant

Voor de verschillende toepassingen zijn verschillende pvc vloeren gebruikt. In de keuken is de ondervloer eerst geëgaliseerd met egaline. Ook is een vochtscherm aangebracht en afsluitend de vloer geschuurd en gestofzuigd voor een goede verlijming. Op de ondervloer zijn groef pvc tegels van 500 x 500 x 10 mm gelijmd met 2-componenten polyurethaanlijm. De vloernaden zijn thermisch gelast om de vloer waterdicht te maken. De pvc tegels zijn onderling met een pvc koudlas gelijmd. De keukenvloer is afgewerkt met kitprimer en MS polymeerkit.

 

Voor de overige vloeren zijn pvc designtegels en kliktegels gebruikt. Deze hebben een slijtvaste toplaag van 0,55mm en zijn met acrylaatlijm op de ondervloer gelijmd. Voor de randafwerking is een transparant-grijze siliconenkit gebruikt. Ook zijn schoon-drooglooptegels aangebracht inclusief beschermstrippen.