< Terug naar alle Referenties in de buurt

Pvc werkplaatsvloer voor Pels Scooters & Motoren in de Meern

Boekhout plaatste een pvc werkplaatvloer in de nieuwe vestiging van Pels Scooters & Motoren aan de Gessel 1 in De Meern (vanaf maart 2019). Pels is dealer van diverse merken en heeft een uitgebreide showroom waar u altijd een ruim assortiment nieuwe scooters en motorscooters vindt. Ook heeft Pels altijd zo’n 20 tot 30 gebruikte scooters op voorraad. Pels beschikt daarnaast over een compleet ingerichte werkplaats voor reparatie en onderhoud aan alle merken scooters en motorscooters.

Keuze voor een veelzijdige werkplaatsvloer

Voor het nieuwe pand van Pels Scooters & Motoren zocht men een geschikte werkplaatsvloer. Zo’n werkplaatsvloer moet nogal wat eisen combineren. Hij moet uiteraard sterk, slijtvast en robuust zijn. Er valt wel eens wat, er rijden scooters en motoren overheen en ook gereedschapskarren en andere apparaten belasten de vloer. Ook wil je een werkplaatsvloer goed en snel kunnen schoonmaken en moet je er comfortabel op kunnen werken. En dat ook nog eens gewoon op een vloer die er mooi en representatief uitziet. Boekhout pvc werkplaatsvloeren bieden die unieke combinatie.

Plaatsing robuuste werkplaatsvloer bij Pels Scooters & Motoren

Eerst schuurden we de ondervloer. De zwarte pvc tegels van 500 x 500 x 10 mm met een liplas verbinding zijn onderling met een pvc koudlas gelijmd. De bevestiging aan de ondervloer is gedaan met een 2-componenten polyurethaanlijm. Door de naden tussen de tegels thermisch te lassen met een pvc lasdraad is de vloer als geheel volledig vloeistofdicht en naadloos gemaakt. De randen zijn daarna nog afgewerkt met kitprimer en MS-polymeerkit, waarna nog putdeksel en inrijprofielen van industriële kwaliteit zijn aangebracht.