< Terug naar alle Referenties in de buurt

Moods Coffee Corner, rustig koffiehoekje in de Jordaan

In een rustig, intiem hoekje in de Amsterdamse Jordaan, vindt u Moods Coffee Corner. Een heerlijk plekje voor locals en toeristen om even bij te komen van de drukte van de stad die altijd ‘open’is. In een eenvoudig maar fraai interieur zorgen vakkundige barristas voor de perfecte kop koffie. Met uiteraard de juiste begeleidende hapjes. Ook voor ontbijt en lunch is Moods een prima plek en in de avonduren is de zaak te reserveren voor kleinschalige evenementen zoals bijvoorbeeld een fotoshoot.

Sfeervolle én slijtvaste pvc horecavloer

Uiteraard moet in zo’n sfeervolle zaak ook de vloer er prima uitzien. En binnen de horeca zijn kenmerken als slijtvastheid en hygiëne daarbij ook belangrijk. Een pvc vloer levert die combinatie van eigenschappen en daarom vroeg Moods ons een vloer te plaatsen in hun pand aan de Lindegracht in Amsterdam.

We schuurden eerst de bestaande ondervloer zodat de nieuwe vloer daar goed op kon hechten. De grijze pvc tegels zijn onderling met een zogenaamde pvc koudlas gelijmd en met een 2-componenten polyurethaanlijm op de ondervloer aangebracht. Om de vloer naadloos en vloeistofdicht te maken zijn de naden tussen de tegels met een zwarte lasveter thermisch dichtgelijmd, met een mooie grijs-zwarte vloer als resultaat.

Afwerking van de vloer

De vloer is afgewerkt met kitprimer en MS polymeerkit, waarna een plintsysteem is aangebracht. Ook is een luik met bijbehorende strippen geplaatst en is een stevige strip van industriële kwaliteit bij de ingang aangebracht.