< Terug naar alle Referenties in de buurt

Sterke en hygiënische supermarktvloer in Almere-Buiten

Boekhout installeerde een sterke en slijtvaste pvc supermarktvloer voor supermarkt PLUS De Greef in de Meistraat in Almere-Buiten. Bij deze PLUS supermarkt helpen deskundige en vriendelijke medewerkers de klanten dagelijks met hun boodschappen. Er is onder andere een uitgebreid vers assortiment, ambachtelijk gebakken brood en een selectie van heerlijke wijnen. Ook is er een ruim aanbod van PLUS Huismerk producten en biedt PLUS de Greef een groot aantal andere diensten. Men kan bij het PostNL servicepunt terecht om pakketten op te halen, foto’s afdrukken en kopietjes maken, verse bloemen kopen en er is een stomerij service, om maar wat voorbeelden te noemen.

Plaatsing pvc supermarktvloer door Boekhout Bedrijfsvloeren

De vloer is opgebouwd uit mooie, sterke en slijtvaste vierkante tegels van een centimeter dik. De antracietkleurige tegels van 49 bij 49 centimeter zijn met een chemische pvc koudlas aan elkaar gelijmd. De bevestiging aan de ondervloer is gedaan met 2-componenten polyurethaanlijm. Na de plaatsing zijn de naden dichtgemaakt met een thermische las waardoor een volledig vloeistofdichte vloer ontstaat. Dit werkt voor een supermarkt erg hygiënisch omdat de vloer snel kan worden schoongemaakt. De randen van de vloer zijn afgewerkt met kitprimer en MS-polymeerkit, waarna plinten van 75 mm hoog zijn geplaatst.

Pvc trapbekleding

Naast de supermarktvloer zorgde Boekhout voor een sterke en slijtvaste trapbekleding. Ook op de trap werden de op maat gesneden tegels onderling met een pvc koudlas gekoppeld, met 2-componenten polyurethaanlijm aan de trap bevestigd en vloeistofdicht gemaakt met thermische lassen.

Ik wil graag contact met Boekhout Bedrijfsvloeren