< Terug naar alle Referenties in de buurt

Plaatsen pvc keukenvloer voor zakencentrum New Babylon Den Haag

Boekhout bedrijfsvloeren installeerde een pvc vloeistofdichte keukenvloer in New Babylon, het luxe zakencentrum naast NS Centraal Den Haag. The premier business complex in The Hague zoals het bedrijvengebouw zich internationaal positioneert, verhuurt volledig ingerichte full service kantoorruimtes. Uiteraard zijn voor de verhuurders en bezoekers ook uitgebreide horecafaciliteiten beschikbaar, alsmede conferentiezalen en meeting ruimtes. In dit business center realiseerde Boekhout een professionele keukenvloer.

Werkzaamheden keukenvloeren voor zakencentrum

Uiteraard schuurden we de bestaande betonnen ondervloer met professionele schuurmachines (Mambo Evo machines). Ook brachten we ter hoogte van de koelcel een vochtscherm om vochtproblemen te voorkomen. Waar nodig egaliseerden we de ondervloer met egaline en uitvulmortel. Vervolgens brachten we zwarte pvc tegels van 490 x 490 x 10 mm met liplas verbindingen. Deze pvc tegels zijn met 2-componenten polyurethaanlijm op de ondervloer gelijmd, terwijl de liplas verbindingen met een chemische pvc koudlas zijn gehecht.

 

We maakten de keukenvloer vloeistofdicht met behulp van pvc lasveters van 5 millimeter die in de opengefreesde tegelnaden zijn gesmolten. Een proces dat we uitvoeren met specialistische apparatuur en thermisch lassen wordt genoemd. Daarna zijn de vloerranden afgewerkt met kitprimer en MS polymeerkit. De aanwezige putten zijn voorzien van een putdeksel die naadloos op een speciale wijze is geïntegreerd in de pvc vloer om ook hier vochtproblemen te voorkomen. Ook is een plintsysteem aangebracht, een oploopsysteem bij de dilatatieovergang, en ook hoekprofielen.