< Terug naar alle Referenties in de buurt

Plaatsing keukenvloer bij Café Restaurant de Groene in Volendam

Boekhout bedrijfsvloeren installeerde bij Café Restaurant de Groene in Volendam een pvc vloeistofdichte keukenvloer. Deze horecazaak is al 100 jaar een begrip op de dijk aan de haven. Gasten kunnen hier in een prettige sfeer genieten van echte traditionele gezelligheid. Je kunt er terecht voor een kop koffie, maar ook kun je er genieten van specialiteiten als mosselen, een vispannetje of een biefstukje.

Werkzaamheden aan de café-restaurant keukenvloer

Eerst schuurden we de ondervloer. Op deze geprepareerde ondervloer brachten we grijze liplas pvc tegels aan van 490 x 490 x 10 mm. De tegels zijn met 2-componenten polyurethaanlijm op de ondervloer gelijmd. De tegels zijn ook onderling met een pvc koudlas gelijmd, waarna de naden met een thermische las waterdicht en naadloos zijn gemaakt. De zwarte voeg in combinatie met de grijze tegel geeft bovendien een fraai kleureffect.

 

Nadat de vloerranden zijn afgewerkt met kitprimer en MS polymeerkit zijn plinten van 100mm hoogte aangebracht. Ook zijn nog meerdere putdeksels in de keukenvloer verwerkt.