< Terug naar alle Referenties in de buurt

Pvc horecavloeren voor de Beren Bezorgrestaurant in Roosendaal

Boekhout plaatste 100 vierkante meter pvc horecavloeren in het Beren bezorgrestaurant in Roosendaal. Het is een van de 20 bezorgrestaurants van de snel groeiende horecaketen. Met als handelsmerk de op een houtskoolgrill bereidde vis- en vleesgerechten. Naast de bezorgrestaurants – voorheen Bezorgberen genoemd – heeft de franchiseketen ook ongeveer 40 gewone restaurants met dezelfde populaire gerechten. Zoals de beroemde spareribs naar eigen berenrecept of de malse Hollandse kipfilet. Ook het voortreffelijk varkensvlees, het rundvlees van Zuid-Amerikaanse runderen en de bijpassende eigen sauzen en marinades zijn echte succesnummers.

Plaatsing pvc horecavloeren door Boekhout bedrijfsvloeren

In het bezorgrestaurant in Roosendaal aan de Molenstraat legden de vloerspecialisten van Boekhout een sterke, hygiënische en ook mooie pvc horecavloer. Deze vloeren zijn opgebouwd uit oersterke tegels van 490 x 490 millimeter en een centimeter dik. Ze zijn met 2-componenten polyurethaanlijm aan de ondervloer gelijmd en worden onderling met een pvc koudlas gekoppeld.

 

Vloeistofdichte horecavloeren voor de Beren

Vervolgens zijn de naden thermisch gelast waardoor de vloer als geheel naadloos én vloeistofdicht wordt. Dat is in horecazaken ideaal want de vloer kan snel met water en schoonmaakmiddel worden gereinigd zonder dat vuil in de naden kan achterblijven. Omdat een aparte pvc lasdraad wordt gebruikt, kan die in een aparte kleur worden aangebracht. Het eindeffect bij de Beren in Roosendaal is een mooie zwarte vloer met rode naden.