< Terug naar alle Referenties in de buurt

Keukenvloer en vinylvloer voor oefencentrum in Houten

Boekhout installeerde een vinylvloer en een keukenvloer in het nieuwe Safety Experience Center van Inprevo in Houten. Inprevo is gespecialiseerd in het voorkomen en oplossen van calamiteiten en helpt organisaties bij het creëren van brandveiligheid. Men ondersteunt organisaties bij het in kaart brengen van de risico’s en het voldoen aan wet- en regelgeving.


In 2018 heeft Inprevo het bestaande oefencentrum in Utrecht verruild voor een nieuwe locatie in Houten. In dit innovatieve centrum traint men cursisten praktijkgericht door middel van scenario's. De oefenhal is voorzien van de laatste ontwikkelingen op BHV- en EHBO-gebied. Er is onder andere een EHBO-theater voor EHBO trainingen, een crisiscentrum voor table-topoefeningen en een ruimte om incidenten op afstand te monitoren.

Plaatsing keukenvloer en vinylvloer voor oefencentrum

Voor dit nieuwe oefencentrum realiseerde Boekhout een vinylvloer en een pvc keukenvloer. Bij de keuken is pvc een handige oplossing omdat pvc robuustheid en slijtvastheid combineert met een vloeistofdichte afwerking. Door de naden thermisch te lassen worden de vloer volledig naadloos en kan er snel worden schoongemaakt zonder dat er vloeistoffen door de vloer heen lekken. 

Ik wil graag contact met Boekhout Bedrijfsvloeren