< Terug naar alle Referenties in de buurt

Plaatsing pvc horecavloeren bij Feestcafé De Kneus

Boekhout plaatste robuuste horecavloeren in verschillende ruimtes van Feestcafé De Kneus in de Nobelstraat in Utrecht. Dit feestcafé voor en door studenten is het enige nog échte studentencafé van Utrecht. De Kneus staat dan ook garant voor een prima avondje uit tot in de late uurtjes. De Kneus is ook een populair adres voor groepsborrels, datediners en afstudeerborrels.

Horecavloeren van pvc voor De Kneus Feestcafé

Cafévloeren moeten er gastvrij en gezellig uitzien, maar ook robuust zijn en tegen een stootje kunnen. Er valt eens een glas of een stoel, er wordt gedanst en daar moet de vloer tegen bestand zijn. Veel horecaondernemers kiezen daarom voor een vloeistofdichte pvc vloer. Die is stevig, ziet er mooi uit en is ook nog eens eenvoudig schoon te houden

Plaatsing pvc vloeren door Boekhout

We verwijderden eerst de oude pvc vloer, plinten, ondervloer en isolatievloer. Daarna brachten we een nieuwe vloer aan die helemaal is voorbereid op de zware eisen van een feestcafé. Er is onder andere een dampdichte folie aangebracht, een isolatievloer en ondervloerplaten. Daar bovenop zijn de dikke zwarte liplas pvc tegels van 490 x 490 x 10 mm gelegd. De tegels zijn met een 2-componenten polyurethaanlijm op de ondervloer gelijmd en daar met een pvc koudlas aan elkaar gelijmd.

 

Zo’n pvc koudlas maakt de vloer al waterkerend, maar door het zogenaamde thermisch lassen is de vloer volledig vloeistofdicht gemaakt. Er kan geen vloeistof doorheen lekken en de vloer kan makkelijk en grondig worden schoongemaakt. De randen zijn tenslotte nog afgewerkt met kitprimer en MS polymeerkit, waarna nog de Boekhout plinten zijn geplaatst.