< Terug naar alle Referenties in de buurt

Test- en Adviesmultinational Exova 

Exova is een grote multinational die zich bezig houdt met het testen, kalibreren en certificeren van technische materialen en producten. Men doet dit met 6200 mensen die in 30 landen ter wereld hun werk doen in 300 laboratoria. Exova doet dit in opdracht van de luchtvaartindustrie, de olie & gas sector, de transportbranche, de infrastructuur en milieusector en andere industriƫle bedrijven.

 

In de vestiging in Emmen wordt gewerkt voor onder andere de industrie en olie- en gassector. Men houdt zich bezig met het testen van composietmaterialen, metaaltechniek en chemische analyse. Niet vreemd dus dat we bij Boekhout trots zijn om bij dit bedrijf een werkplaatsvloer te plaatsen. Deze categorie hoogwaardige technische bedrijven stelt hoge eisen aan bedrijfslocaties en -inrichting en met een pvc vloeistofdichte vloer voldoen we daar volledig aan.

 

PVC Werkplaatsvloer van Boekhout bedrijfsvloeren

Boekhout schuurde en egaliseerde de ondervloer. Daarna zijn de antraciet/grijze Liplas tegels met 2-Componenten Polyurethaanlijm op de geprepareerde ondervloer gelijmd. De tegels zijn onderling gelijmd met een chemische pvc koudlas. De vloer is daarna geheel naadloos en vloeistofdicht gemaakt door de naden met behulp van een lasdraad thermisch dicht te lassen. Het eindresultaat is een zeer sterke en slijtvaste vloer die volledig vloeistofdicht is en snel te reinigen.