< Terug naar alle Referenties in de buurt

Plaatsen pvc vloersysteem bij van der Zijden Poelier in Den Haag

Boekhout installeerde een vloeistofdichte pvc vloer bij van der Zijden Poelier aan de Alphons Diepenbrockhof in Den Haag. Ooit begonnen in de Haagse Edisonstraat, zorgt inmiddels de 4e generatie van deze bekende poeliersfamilie voor uitstekende wild-, gevogelte- en traiteurproducten. Met decennia ervaring in de verwerking van wildproducten verlagen ze de drempel voor consumenten om zelf wild en gevogelte te bereiden. Van Der Zijden biedt panklare, verse en gegrilde producten met een minimale bereiding.

Plaatsing van de pvc vloer door Boekhout

Bij een poeliersbedrijf moeten de vloeren uiteraard spic en span zijn. Ze moeten dus vaak en grondig kunnen worden schoongemaakt. Tegelijkertijd moeten ze stevig zijn, comfortabel om op te werken en er natuurlijk ook mooi uitzien. Dan is een professionele Boekhout pvc vloer een voor de hand liggende keuze.

De vloeistofdichte vloer is met 2-componenten polyurethaanlijm op de ondervloer gelijmd. De naden zijn onderling eerst met een pvc koudlas gelijmd en daarna thermisch dichtgelast om ze vloeistofdicht te maken.

Ook brachten we een pvc designvloer aan. Deze vloer is met acrylaatlijm op de ondervloer gelijmd. Na het plaatsen van de vloeren zijn nog plinten, strips, inloopmatten en putdeksels aangebracht.