< Terug naar alle Referenties in de buurt

Plaatsing keuken- en toiletvloer bij ijssalon Luciano in Woerden

Boekhout installeerde een keukenvloer en toiletvloer in de nieuwe ijssalon van Luciano in Woerden, provincie Utrecht. De keten onder leiding van Meester-ijsbereider Luc en Angelique Blok heeft inmiddels 11 vestigingen, waaronder een op Bonaire. De vestiging aan de Kerkstraat in Woerden is de jongste loot aan de stam. Luciano is al twee keer gekozen tot de beste ijssalon van Nederland en Luc werd in 2012 verkozen tot ‘ijsvakman van het jaar’. Onder zijn leiding blijft het team de lat hoog leggen, met de klant als winnaar.

Aanleg pvc toilet- en keukenvloer

Uiteraard moeten de vloeren in ijssalons er fris en uitnodigend uitzien. Ook moeten ze comfortabel zijn voor medewerkers en bezoekers en snel schoon te maken. De mooie en tegelijkertijd sterke Boekhout pvc tegels van 490 x 490 x 10 mm voldoen uitstekend aan deze eisen.

 

De pvc tegels zijn met een 2-componenten polyurethaanlijm op de ondervloer bevestigd. Tussen de tegels is een pvc koudlas gebruikt om ze chemisch te lijmen. Door de naden vervolgens uit te frezen en daar een pvc lasdraad van 5 mm in te smelten (thermisch lassen) is de vloer naadloos en vloeistofdicht gemaakt. Hierdoor is de vloer snel schoon te maken en kan nergens vuil achterblijven. De vloerranden zijn afgewerkt met kitprimer en MS polymeerkit, waarna plinten van 7,5 cm hoog zijn geplaatst.