< Terug naar alle Referenties in de buurt

Plaatsing strandtentvloer in Tent 6

Boekhout bedrijfsvloeren plaatste een fraaie en sterke strandtentvloer in Tent 6 aan de Boulevard Paulus Loot in Zandvoort. Daar kun je gedurende het hele strandseizoen vanaf 9 uur ’s ochtends genieten van ontbijt en later lunch en diner. Op een perfecte locatie waar vandaan je door de openslaande deuren of vanaf het terras direct het strand oploopt. En met een informele setting dankzij het grote aantal ramen, de grote houtkachels en zithoeken met vintage meubels, gebruikt hout en veel planten.

 

Veel strandpaviljoens kiezen voor onze pvc vloeren omdat ze een fraai uiterlijk combineren met een bijzonder hoge slijtvastheid, zeker in de zanderige strandomgeving. Bovendien zijn ze onderhoudsarm en razendsnel schoon te maken.

Aanleggen vloer in strandpaviljoen

Eerst schuurde we de aanwezige ondervloer. Daar bovenop zijn met 2-componenten polyurethaanlijm vierkante zwarte liplas tegels van 490 x 490 x 10 mm gelijmd. De tegels zijn onderling met een pvc koudlas gelijmd. Door de naden vervolgens thermisch te lassen en de randen af te dichten met kitprimer en MS polymeerkit is een volledig vloeistofdichte vloer gemaakt. Ook zijn putdeksels aangebracht, zijn wandaansluitingen afgekit en is de vloer gedilateerd.