< Terug naar alle Referenties in de buurt

Nieuwe keukenvloer voor Herberg Boschoord

Al sinds de familie Glazemaker in de 19e eeuw op deze plek een theehuis startte, is Herberg Boschoord een heerlijke plek in de bossen van Lage Vuursche in de provincie Utrecht. In de huiskamer of de bostuin van de herberg kunt u genieten van een lekker kop koffie of thee met heerlijk gebak. Maar uiteraard ook van een eenvoudige lunch, een gezellige borrel of een diner aan de gezellige aanschuiftafel.

Biologische producten van duurzame ondernemers

Daarvoor wordt zoveel mogelijk gewerkt met biologische producten van duurzame ondernemers uit de directe omgeving. Ook toont Boschoord haar sociale betrokkenheid door het brood af te nemen van bakkerij van Sherpa in Baarn en het bier bij familiebrouwerij Lindeboom en de Prael. Het brood en bier worden daar geproduceerd door mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt.

Plaatsing van de keukenvloer

In dit mooie bedrijf mocht Boekhout een mooie pvc keukenvloer plaatsen. Eerst schuurden we de bestaande ondervloer. Vervolgens brachten we de stevige maar fraaie pvc tegels aan. Die zijn met een pvc koudlas onderling gehecht. De vloer is met een 2-componenten polyurethaanlijm op de ondervloer gelijmd. Om de vloer hygiƫnisch en vloeistofdicht te maken, zijn de naden tussen de tegels thermisch gelast. De randen zijn daarna met kitprimer en MS polymeerkit afgewerkt. Tenslotte zijn Boekhout plinten en een putdeksel aangebracht.

Ik wil graag contact met Boekhout Bedrijfsvloeren