< Terug naar alle Referenties in de buurt

Pvc werkplaatsvloer voor leverancier van fitness apparatuur

Boekhout installeerde werkplaatsvloeren voor Matrix Fitness, onderdeel van het internationale concern Johnson Health Tech. Dochterbedrijf Matrix Fitness is leverancier van hoogwaardige fitnesstoestellen. Het bedrijf levert een ver doorontwikkeld en uitgebreid assortiment cardio- en krachttoestellen met snelle en uitgebreide service op maat. Vanuit een distributiecentrum in Moerdijk verzorgt het bedrijf distributie van fitness apparatuur naar de Belgische, Luxemburgse en Nederlandse markt. Boekhout leverde een werkplaatsvloer voor dit bedrijf. Pvc is voor werkplaatsen een uitstekende oplossing. Het materiaal combineert kracht en slijtvastheid met een fraai uiterlijk en werkcomfort.

 

In april hebben wij bij Johnson Health Tech een PVC Werkplaatsvloer gelegd. Zij zijn verhuisd naar een grotere locatie in Moerdijk om het productieproces uit te breiden. Vandaag gaan wij nog een keer langs om te kijken en spreken we met Tim Kerkhof, teamleider bij Johnson Health Tech.

 

Wat is Johnson Health Tech?

We zijn een bedrijf dat de verkoop van fitnessapparatuur doet incl. installaties en leveringen maar ook verhuizingen van apparatuur. Ook kopen we kleine partijen tweedehands op.

 

Dit doen we voor grote klanten. Een daarvan is Basic Fit, dat is onze grootste klant. We leveren ook naar Denemarken, Frankrijk en de Benelux. Dit doen we voor particulieren en zakelijke klanten.

 

Hoe is Johnson Health Tech ontstaan?

Bij het oprichten ben ik niet aanwezig geweest, maar boven op kantoor hangt een grote tijdlijn met alle grote gebeurtenissen binnen het bedrijf, van het ontstaan tot het openen van de eerste fabriek. Matrix Fitness bestaat nu 12 jaar.

 

Wat levert Johnson Health Tech aan particulieren?

Dit is meestal één apparaat, maar kan ook een hele fitness ruimte zijn. Deze groep klanten wordt hetzelfde behandeld als de zakelijke klant. Na contact opgenomen te hebben met de verkoopafdeling komt er iemand langs om naar de ruimte en wensen te kijken.

 

Wat is jouw functie?

Ik ben teamleider installatie, leveringen en planning. Het is niet iets wat ik bedacht had voordat ik er aan begon. Hiervoor wist ik niet wat ik wilde doen en was zoekende. Toevallig ben ik hier gekomen via Robin. Die heeft een kennis hier werken en die kennis vertelde tijdens een gesprek dat hij in de fitnessapparatuur werkte en vroeg of ik daar toevallig interesse in had. Zo is het balletje gaan rollen en ben ik hier gekomen.

 

Is het hard werken in deze business?

De werkdruk ligt hier best hoog. Er zijn veel korte termijn aanvragen, want iedereen wil alles zo snel mogelijk ontvangen.

 

Wat voor wensen hadden jullie bij het kiezen van de vloer?

Belangrijk vinden we dat we de toestellen er zonder schade op kunnen zetten. Ook waren we op zoek naar een representatieve vloer omdat er weleens klanten komen kijken. De vloer wordt intensief gebruikt en moet daarom functioneel zijn.  Er rijden dagelijks wagens overheen en er worden veel toestellen verplaatst en gestald op de vloer, dus de vloer wordt zwaar belast.

 

In welke mate zijn jullie tevreden met de vloer?

Wij zijn heel tevreden met de vloer. We hadden eerst tapijt liggen, maar daar bleken veel ijzersplintertjes en dingen in te komen zitten waardoor toestellen snel schade konden krijgen als je gaat schuiven.

 

Nu hebben we dat totaal niet. Hiervoor hebben we een andere vloer gehad en hier zat een oprijstrook op die continue kapot ging. Met jullie oprijstrook gaat het heel goed. Er is twee keer kleine schade geweest door de heftruck lepels, maar dit werd binnen een week opgelost.

 

Waar dromen jullie nog over?

Wij wilden altijd marktleider zijn, en dat zijn we ook geworden.

 

Wat gaan we nog van jullie zien?

Op het gebied van marketing is er nog veel te doen. We willen op grote beurzen staan. Dit jaar hebben we ook op Tomorrowland gestaan. Daar hebben we een fitness tent ingericht op het campingterrein, om een voorbeeld te noemen.