< Terug naar alle Referenties in de buurt

In gesprek met Rick van der Hoorn

Onlangs legden wij een nieuwe vloer bij Jan van der Hoorn Schaatssport in Ter Aar. Dit is één van de grootste schaatswinkels van Nederland, met naast een grote showroom en winkel, ook een goed lopende webshop. In hun winkel prijkt nu 548m2 vloeistofdichte vloer en 49m2 PVC designstroken (in de kleur Bodegraven) van Boekhout bedrijfsvloeren.

 

Wat is Jan van der Hoorn Schaatssport

Toen Jan van der Hoorn in 1956 de Elfstedentocht won, is het idee geboren om zelf schaatsen te gaan verkopen. Dat begon met de verkoop van schaatsen aan mensen van de Ter Aarse schaatsclub. Dat werd gevolgd met de verkoop aan leden van omliggende verenigingen. In het begin vond de verkoop op kleine schaal plaats vanuit huis, gewoon aan de keukentafel. Na de strenge winters van 1985, 1986 en 1987 is de belangstelling voor de schaatssport in een stroomversnelling terechtgekomen en steeg de verkoop explosief. Met de komst van skeelers is de schaatssport alleen maar populairder geworden. Inmiddels komen de klanten uit alle delen van Nederland.

 

Wat destijds aan de keukentafel van Jan van der Hoorn begon, is nu uitgegroeid tot dé schaats en skeelerspecialist van Nederland. Rond de winter staat de schaatsverkoop centraal en zodra de temperaturen stijgen, begint de verkoop van skeelers en aanverwanten. Recentelijk is de winkel vernieuwd en vergroot met een extra ruimte. En dat was het moment om een nieuwe vloer aan te schaffen. Een vloer van Boekhout bedrijfsvloeren.

 

Waarom Boekhout bedrijfsvloeren?

Het is altijd leuk om van anderen te horen waarom zij voor ons kiezen. Rick van der Hoorn, Zoon van Jan en huidige eigenaar van de winkel, had al goede ervaringen met PVC tegels, dus hij wist waar hij naar moest zoeken. Via internet kwam hij bij Boekhout Bedrijfsvloeren terecht. Na wat vergelijkingen bij diverse andere aanbieders, had hij het beste gevoel bij onze offerte.

 

Rick is erg te spreken over de planning en de uitvoering: “het was super geregeld allemaal, alleen het geluid van het freezen was onaangenaam, maar het eindresultaat maakte het goed: het ziet er top uit!”. De vloer bevalt hem (en de andere winkelmedewerkers) prima in gebruik. Die ervaring hadden ze ook al en deze verwachting is wederom bevestigd. Ook klanten reageren positief en noemen het: “een chique vloer”.

 

Goede vloer, van goede kwaliteit

Op de vraag of hij ons zou aanbevelen aan andere bedrijven is Rick duidelijk: “Ja, de vloer is van goede kwaliteit, de zaken eromheen zijn goed geregeld. Robin is een goede, overtuigende verkoper met kennis van zaken.” Zulke dingen horen wij natuurlijk graag! Wij bedanken Rick op onze beurt met de prettige samenwerking.

 

Ben je in de buurt van Ter Aar? Rijd dan vooral even langs om hun prachtige, vernieuwde winkel en  showroom te bekijken.