< Terug naar alle Referenties in de buurt

Plaatsing keukenvloer bij Mister Twister Chimney Cakes in Utrecht

Boekhout plaatste een stijlvolle en stevige pvc keukenvloer in de nieuwe Chimney Cakes zaak van Mister Twister in Utrecht. Chimney’s zullen voor veel mensen nog onbekend zijn. Anderen hebben er misschien al eens kennis mee gemaakt in bijvoorbeeld Oost-Europese landen als Roemenië, Hongarije of Tsjechië. Daar worden ze onder de naam Trdelnik verkocht. Chimney’s zijn hoorntjes van brood die vers worden afgebakken met een knapperige buitenkant en een heerlijk zachte binnenkant. Omdat het brood in de vorm van een hoorntje is gerold, kunnen ze perfect worden gevuld met allerlei culinaire creaties. Van ijs en verse aardbeien tot een alternatief voor de hot dog of de pulled chicken.

Plaatsing pvc horecavloer door Boekhout vloerenleggers

Mister Twister opende in Utrecht haar eerste vestiging waar die heerlijke Chimney Cakes worden verkocht. Zo’n winkel heeft natuurlijk een frisse attractieve uitstraling nodig, maar tegelijkertijd moeten de keukenvloeren robuust en slijtvast zijn, en supersnel schoon te maken. De Boekhout pvc vloer vult die eisen perfect in.

 

De zwarte mes in groef tegels van 500 x 500 x 10 mm zijn met een pvc koudlas aan elkaar gelijmd en met 2-componenten polyurethaanlijm muurvast aan de ondervloer bevestigd. Door de naden vervolgens thermisch te lassen, is de vloer als geheel vloeistofdicht en naadloos gemaakt. Daardoor is de vloer snel te reinigen zonder dat er vuil in de naden achterblijft. De randen zijn met kitprimer en MS polymeerkit afgewerkt. Er zijn plinten van 75 millimeter hoogte geplaatst, alsmede een hoekstrip en een luik.