< Terug naar alle Referenties in de buurt

Aanleg vloeistofdichte keukenvloer voor restaurant Brass in Lent

Boekhout realiseerde een pvc keukenvloer in het nieuwe restaurant Brass in een fonkelnieuwe woonwijk in Nijmegen. Een fraaie locatie aan de Grote Boel bij Lent, waar je met een prachtig terras geniet van de natuur, het riet en het water. Je kunt er terecht voor no-nonsens gezelligheid en shared dining en je bent er de hele dag welkom, van het ontbijt tot in de kleine uurtjes. Voor een sterke, representatieve én slipvaste restaurantvloer koos men een Boekhout vloer.

Werkzaamheden Boekhoutvloer in Nijmegen

De Boekhout vloerspecialisten schuurden en stofzuigden allereerst de bestaande ondervloer voor een goede hechting van de nieuwe vloer. De zwarte liplas 49 tegels van 490 x 490 x 10 mm zijn op de ondervloer gelijmd met behulp van 2-componenten polyurethaanlijm. Er is een chemische koudlas gebruikt om de liplas naden tussen de tegels vast te lijmen. Daarna is de vloer helemaal vloeistofdicht en naadloos gemaakt door de naden thermisch dicht te lassen.

Aan de randen is de vloer afgewerkt met kitprimer en MS polymeerkit. Ook zijn er plinten aangebracht in verschillende plinthoogtes (75, 200 en 230 millimeter). Tenslotte is een putdeksel op maat in de pvc vloer verwerkt. Hiervoor gebruikt Boekhout een speciale methode om lekkage uit te sluiten, een bekend probleem bij horecavloeren. Aansluitend zijn ook nog twee sokkels bekleed met een sokkelbekleding van 200 millimeter hoogte.