banner

Laboratorium vloeren | Boekhout Bedrijfsvloeren

Vloeistofdichte pvc laboratoriumvloeren van Boekhout

De pvc vloeren van Boekhout zijn volledig vloeistofdicht, bestand tegen veel chemicaliën en daarmee de perfecte laboratoriumvloer. De vloer is bovendien uiterst sterk, slijtvast en eenvoudig te reinigen.

 

Boekhout vloeistofdichte pvc vloeren, de juiste bedrijfsvloer voor uw professionele laboratorium

U stelt specifieke eisen aan uw laboratoriumvloer. Die eisen beginnen natuurlijk met het feit dat de vloer volkomen afgedicht moet zijn voor vloeistoffen en bestand tegen chemische stoffen die op de vloer terechtkomen. En vanzelfsprekend wilt u die vloer ook nog goed kunnen schoonmaken en moet hij veiligheid en sterkte combineren. De vloeistofdichte pvc vloeren van Boekhout zijn bij zo'n eisenpakket de optimale keuze.

 

Een sterke en hygiënische laboratoriumvloer, die bovendien duurzaam en milieuvriendelijk is

In een laboratoriumomgeving waar veel met chemische of biologische middelen wordt gewerkt, is het vanzelfsprekend dat er absoluut niets mag weglekken naar de bodem of naar andere ruimtes. De vloeren van uw laboratorium moeten bovendien goed en intensief gereinigd kunnen worden. De Boekhout pvc vloeren zijn 100% vloeistofdicht en daarmee de perfecte invulling voor deze eisen. Omdat de vloer volledig dicht is en alle vloeistoffen tegenhoudt - onze vloeren voldoen aan de vloeistofdichtheidsnorm VVV (Verklaring Vloeistofdichte Voorziening) - kan er desgewenst snel en grondig worden schoongemaakt. De naden van de vloer worden thermisch dichtgelast (dicht gesmolten) waarmee vuil nergens meer kans heeft om zich op te hopen. De vloeren voldoen dan ook aan de HACCP normen.

 

Uw laboratoriumvloer wordt tegelijkertijd zwaar belast. Niet alleen zal er worden gemorst met chemicaliën, maar ook wordt in veel laboratoria zwaar instrumentarium ingezet om stoffen te mengen en te analyseren. Bovendien zal de vloer intensief belopen worden door uw medewerkers. Het vermogen om het gewicht van zware instrumenten te dragen, tesamen met slijtvastheid en stootvastheid zijn kenmerkende eigenschappen van een pvc vloer. Ook na jarenlang en intensief gebruik zal uw laboratoriumvloer er nog bijzonder mooi uitzien.

 

Juist bij een laboratorium zijn zaken als milieuvriendelijkheid en duurzaamheid cruciaal. De vloeistofdichtheid van de Boekhout pvc vloeren garandeert dat chemicaliën niet weglekken naar de bodem of andere ruimtes. Maar de duurzaamheid van de vloer volgt ook uit het feit dat het pvc van de vloeren is geproduceerd uit 100% gerecycled kabelmateriaal. Evengoed bespaart u energie met uw nieuwe bedrijfsvloer, want de warmte isolerende tegels helpen u de temperatuur zo constant mogelijk te houden.

Een veilige laboratoriumvloer en een prettige, professionele werkomgeving

Uiteraard is in een laboratoriumomgeving veiligheid een topprioriteit. Bij het gebruik van chemische stoffen is een brandvertragende vloer dan ook een belangrijke eis. Het pvc in de vloeistofdichte vloeren van Boekhout bevat brandvertragende materialen en helpt daarmee de verdere ontwikkeling van een onverhoopte brand in uw laboratorium af te remmen. Omdat er op de vloer gemorst kan worden en ook regelmatig zal worden schoongemaakt met water en reinigingsmiddelen is ook de slipvastheid van uw nieuwe vloer gegarandeerd.

 

Tegelijkertijd wilt u dat uw laboratoriumvloer voor uw medewerkers en bezoekers ook gewoon een comfortabele vloer is. Door de samenstelling zijn de pvc tegels ergonomisch veerkrachtig. Minstens zo prettig zijn de geluidsdempende eigenschappen, in het bijzonder in luidruchtige omgevingen. En desgewenst kan de vloer worden gecombineerd met vloerverwarming.

 

Omdat verschillende kleuren pvc tegels vrijuit kunnen worden gecombineerd, is het mogelijk uw laboratoriumvloer vrijwel iedere combinatie van kleur, stijl en belijning geven. De verschillende kleuren kunnen ook gebruikt worden om verschillende delen van uw laboratorium visueel te scheiden, met bijvoorbeeld verschillende kleuren per afdeling, gemarkeerde looproutes of werkplekken. Bovenal kunt u in de vloer uw bedrijfsnaam of logo laten terugkomen.

 

Een perfect verlijmde, vlot geplaatste en kostenefficiënte vloer in uw laboratorium

Uw investering in een vloeistofdichte pvc laboratoriumvloer betaalt zich snel terug. Boekhout kan als bedrijfsvloerenexpert scherp inkopen bij de belangrijkste leveranciers en die voordelen laten we zoveel mogelijk terechtkomen bij onze klanten. Maar vooral als u de lage onderhoudskosten ziet en de tijdswinst die kan worden behaald bij het reinigen van de vloer, ziet u hoe aantrekkelijk de pvc vloer is voor uw financiële bedrijfsvoering.

 

Wij plaatsen uw vloer uiterst efficiënt en proberen u minimaal te hinderen in de dagelijkse werkzaamheden. Wat daarbij helpt is dat de vloeistofdichte vloer zonder ingewikkelde voorbereidingen op bijna iedere ondervloer kan worden geplaatst. Eerst lijmen we de tegels op de ondervloer, vervolgens lijmen we ze mes en groef aan elkaar en als laatste stap smelten we de naden dicht. De vloer hoeft daarna vrijwel niet te drogen en kan direct volledig worden belast. Onze vloerenexperts maken met u een gedetailleerd plaatsingsplan en houden zich daar ook aan. U heeft in korte tijd een perfect verlijmde laboratoriumvloer met vanzelfsprekend volledige garantie.

Enkele voordelen van een vloeistofvrije pvc vloer voor uw laboratorium

 Zeer slijtvast en stootvast
 Chemisch bestendig
 Hygiënisch (voldoet aan HACCP normen)
 Vloeistofdicht (voldoet aan VVV normen)
 Brandvertragend
 Eenvoudig te reinigen
 Antislip
 Strak en stijlvol
 Hoogwaardig verlijmd
 Ergonomisch
 Veerkrachtig
 Warmte- en geluidisolerend
 Geschikt voor vloerverwarming
 Milieuvriendelijk

erkendleerbedrijf
vca
cradle
Ontvang het gratis
Boekhout Magazine
X
AANVRAAG: MAGAZINE
Beschrijving