< Terug naar alle Referenties in de buurt

Plaatsing horecavloeren bij Bakery Valentino’s Amsterdam

Boekhout bedrijfsvloeren plaatste verschillende pvc horecavloeren bij de bakery Valentino’s in de Kalverstraat in Amsterdam. Valentino’s is een knusse bakkerswinkel in de gezellige Kalverstraat waar u niet alleen heerlijk brood en broodjes kunt halen, maar ook ter plekke in een gezellige sfeer heerlijk en uitgebreid kunt ontbijten of lunchen. Naast diverse brood- en deegspecialiteiten vindt u bij bakkerij Valentino’s een ruim en vers assortiment van onder andere gebak, Turkse pide, Simit (bagel), Su böreği en Açma.

Plaatsen horecavloeren door Boekhout bedrijfsvloeren

Boekhout plaatste vloeren op zowel de begane grond als de eerst verdieping. Ook de trap werd professioneel bekleed. De bestaande ondervloeren zijn eerst geschuurd en waar nodig hebben we Jumpax ondervloeren geplaatst. Bij bakery Valentino’s zijn zowel vloeistofdichte pvc tegels toegepast als pvc designvloeren.

 

De vloeistofdichte liplas tegels zijn met 2-componenten polyurethaanlijm aan de ondervloer gelijmd. De tegels zijn onderling ook met een pvc koudlas gelijmd en daarna zijn de naden thermisch gelast. De naden worden daarbij uitgefreesd en er wordt een pvc lasveter ingesmolten om een vloeistofdichte horecavloer te maken. De randen zijn met kitprimer en MS polymeerkit dichtgemaakt en ook zijn nog plinten geplaatst.

Pvc designvloeren

Voor de pvc designvloeren is eerst een dampdichte folie en een Jumpax ondervloer aangebracht. De pvc stroken zijn daarop gelijmd met acrylaatlijm. De randen zijn met siliconenkit afgedicht. Met pvc designvloeren heeft de klant een onderhoudsarme slijtvaste vloer die in allerlei dessins beschikbaar is, van natuursteen tot hout.