< Terug naar alle Referenties in de buurt

Aanleg pvc horecavloer voor snack- en broodjeshuis El Omda

Voor snack- en broodjeshuis El Omda aan de Voorstraat in Harlingen plaatste Boekhout een vloeistofdichte pvc horecavloer. Naast patat en snacks kun je bij El Omda terecht voor onder andere broodjes, doner en Turkse pizza’s. Zoals veel snackbars heeft ook El Omda een vloeistofdichte pvc vloer laten installeren. Deze sterke en slijtvaste vloeren hebben een fris en aantrekkelijk uiterlijk en zijn eenvoudig schoon te maken.

Werkzaamheden pvc horecavloer voor El Omda

We realiseerden een antracietkleurige vloer met zwarte lasnaden. Na de voorbereiding van de ondervloer (schuren en stofzuigen) lijmden we met 2-componenten polyurethaanlijm de pvc tegels van 490 x 490 x 10 mm op de ondervloer. De tegelnaden zijn onderling met een pvc koudlas chemisch gelijmd. De vloer als geheel is vloeistofdicht gemaakt door de tegelnaden eerst open te frezen en daarna thermisch dicht te lassen met een pvc lasveter van 5 millimeter. Aan de randen is de vloer afgewerkt met kitprimer en MS polymeerkit. Ook zijn plinten, een waterkering en inrijprofielen geplaatst.

Daarnaast is ook een pvc designvloer geplaatst met een ijzersterke 0,55mm slijtlaag. Deze vloer is met acrylaatlijm gehecht en afgewerkt met siliconenkit, een oploopsysteem en overgangsprofielen.