< Terug naar alle Referenties in de buurt

Plaatsing pvc restaurantvloer bij Ribhouse Texas Woudenberg

Boekhout installeerde een nieuwe pvc horecavloer bij Ribhouse Texas Woudenberg in de provincie Utrecht. Ribhouse Texas is een keten van American Grill Restaurants. Naast Woudenberg vind je Ribhouse Texas restaurants in Epe, Voorst, Zeegse, Boekelo en Geesteren. Alle restaurants zijn ingericht in rodeo, country and western stijl en je waant je midden in het wilde westen. Het team gehuld in cowboykleding zorgt voor een gezellige avond in informele sfeer met heerlijke maaltijden. Van ‘first class steaks & ribs’ tot verse zeekreeften.

Plaatsingswerkzaamheden vloeistofdichte horecavloer

Voor vloeren in restaurants – bijvoorbeeld bij keukenvloeren – wordt Boekhout vaak gevraagd een vloeistofdichte pvc vloer aan te brengen. Met zo’n pvc vloer combineer je een aantal belangrijke eigenschappen. De vloer is uiteraard slijtvast en robuust. Maar deze pvc vloeren zijn ook uitstekend vloeistofdicht te maken, makkelijk te reinigen en uiterst hygiënisch.

 

We schuurden eerst de ondervloer met een professionele Mambo Evo schuurmachine. Op de geprepareerde ondervloer lijmden we de Boekhout groef pvc tegels van 500 x 500 x 10 mm met behulp van 2-componenten polyurethaanlijm. De tegels zijn onderling gelijmd met een chemische pvc koudlas. Vervolgens is de vloer thermisch gelast met een pvc lasdraad. Door de zwarte pvc tegels te combineren met een lichtgrijze lasnaad, is een mooi lijnenpatroon gecreëerd. De randen van de vloer zijn afgewerkt met behulp van kitprimer en MS polymeerkit. Ook zijn plinten aangebracht en is een putdeksel naadloos en vloeistofdicht in de vloer verwerkt.