< Terug naar alle Referenties in de buurt

Vloeistofdichte keukenvloer voor leuk restaurant in centrum Nijmegen

In het mooie Nijmegen is Nibbles een gezellige restaurant met een internationaal tintje. Men kan er genieten van een Mediterraanse keuken. En die Middellandse Zee strekt zich ver uit, want op de kaart kom je evengoed Egyptische als Spaanse gerechten tegen. Het restaurant is gevestigd aan de Ganzenheuvel en heeft een leuk terras met uitzicht op de middeleeuwse straatjes.

Een robuuste, stevige en hygiënische keukenvloer

Bij een restaurant is de keuken natuurlijk een belangrijke plek voor de kwaliteit. Hygiëne is een basisvoorwaarde en juist een keukenvloer moet dan aan de hoogste eisen voldoen. Daarom kwam men bij Boekhout uit voor een nieuwe keukenvloer. De vloeistofdichte pvc vloer is stevig en robuust, werkt lekker comfortabel en is bijzonder snel en grondig schoon te maken.

Plaatsing keukenvloer door Boekhout bedrijfsvloeren

Boekhout leverde een zwarte Liplas pvc vloer, opgebouwd uit tegels van 490 x 490 x 10 millimeter. Deze tegels worden onderling met een pvc koudlas gelijmd en met een 2-componenten polyurethaanlijm aan de ondervloer bevestigd. De vloer is vloeistofdicht en naadloos gemaakt door de naden thermisch te lassen. De randen zijn daarna met kitprimer en MS polymeerkit afgewerkt. Tot slot zijn nog een Boekhout plintsysteem, een Boekhout putdeksel en een antislip hoekstrip aangebracht.