Vloeistofdichte Cafévloer

Het lijkt bijna een onmogelijke opgave: een vloer uitzoeken voor uw café, die een stijlvolle uitgaansgelegenheid creëert, maar ook hygiënisch, veilig en eenvoudig te reinigen is. Toch voldoet een PVC café vloer aan die standaarden. Daarnaast scoort PVC ook heel hoog op onderstaande eigenschappen:

Op zoek naar een ideale cafévloer?

 • Antislip, ook als de vloer nat is: er zal geen dag voorbij gaan in uw café of er wordt gemorst met vloeistoffen. U wilt natuurlijk niet dat uw klanten of personeel uitglijden; PVC blijft anti-slip, ook in natte toestand.

 • Geluiddempend: bij een gezellig avondje uit hoort muziek. En geen flauw achtergronddeuntje, maar uiteraard het volume hoog! PVC is geluiddempend, dus hiermee beperkt u geluidsoverlast voor de omgeving. 

 • Vloeistofdicht: gemorste vloeistoffen zullen dankzij thermisch gelaste naden niet weglekken door uw vloer (uw vloer voldoet aan de norm van een VVV-verklaring).

 • Bestand tegen zware belasting: een cafévloer heeft veel te verduren, niet alleen wordt er veel gelopen of misschien zelfs gedanst, er valt nog wel eens wat om/op de grond. Een PVC vloer heeft niet te lijden onder dergelijke belasting. Over een paar jaar ziet uw vloer er nog als nieuw uit.

Vraag over een vloer?

WAAROM BOEKHOUT BEDRIJFSVLOEREN?

Centraal gelegen
Kwalitatieve vloeren
Grote en kleine projecten
Snelle respons
Expert in de B2B branche

VOORDELEN BOEKHOUT PVC

 • Antislip, ook als de vloer nat is

  PVC blijft in natte toestand veilig te belopen, zonder extra risico om uit te glijden. Ook vlak na reiniging, na morsen van vloeistoffen of bij ingelopen regen/sneeuw.

 • Hygiënisch (volgens HACCP-norm) en eenvoudig te reinigen

  Een vloeistofdichte PVC-vloer past binnen de hygiëne-eisen die worden gesteld in de HACCP-systematiek ('Hazard Analysis and Critical Control Points'). HACCP is een voedselveiligheidssysteem, bedoeld om ervoor te zorgen dat bedrijven en instellingen die werken met voedsel (voor mensen, maar ook dierenvoeding en veevoer) dit veilig doen. Dankzij de thermisch gelaste naden heeft u een naadloze vloer die snel en grondig met water en schoonmaakmiddelen kan worden schoongemaakt. Er is nergens ruimte voor zich ophopende vuilresten. Daarmee past de vloer in een HACCP-genormeerde bedrijfsomgeving. Omdat de vloer volledig naadloos wordt gemonteerd, krijgen vuil en vettigheid geen kans om zich op te hopen. Het is tevens mogelijk om de tegels naadloos door te laten lopen op uw (keuken-)wand. Dit is niet alleen extra hygiënisch, maar geeft ook een representatieve, luxe uitstraling.

 • Vloeistofdicht (VVV-verklaring)

  PVC in combinatie met thermisch gelaste naden, maken de vloer volledig vloeistofdicht. De vloer is geschikt voor het verkrijgen van de Verklaring Vloeistofdichte Voorziening (VVV).

 • Stootbestendig en slijtvast

  Schuiven met spullen, rijden met voertuigen, karren of bureaustoelen en belasting door veelvuldig belopen: deze vloer kan er tegen. Ook bij zware omstandigheden gaat PVC lang mee. Een duurzame en kostenbesparende keuze.

 • Scheurbestendig en veerkrachtig

  Het sterke PVC van Boekhout Bedrijfsvloeren scheurt niet, ook niet na jaren intensief gebruik. Samen met de slijtvaste en stootbestendige eigenschappen maakt dit de vloer bijna onverwoestbaar, hygiënisch en veilig. PVC is door de dempende, veerkrachtige werking comfortabel en ondersteunend voor medewerkers die veel staand of lopend werk doen.

 • Snel gelegd en zwaar belastbaar

  De bedrijfsvloeren kunnen vaak in een dag worden gelegd. Uw nieuwe vloer is dezelfde dag nog te belopen. De vloer heeft een bijzonder hoge drukbelastbaarheid. Het is bestand tegen een zware inventaris en veelvuldige belasting van voertuigen en machines.

 • Geschikt voor elke dragende ondervloer

  Iedere ondervloer is geschikt voor een PVC bedrijfsvloer.

 • Bestand tegen veel logen, zuren en chemicaliën

  Het dikke en sterke PVC is bestand tegen de inwerking van veel chemische stoffen.

De ideale vloer voor uw café

Omdat onze vloertegels in diverse kleuren te leveren zijn kunt u een vloer kiezen die geheel bij uw stijl past. Wij informeren u graag over de overige voordelen en wat de mogelijkheden zijn voor uw café.

 

Wij vinden het belangrijk om goed te luisteren naar uw specifieke wensen. Alleen zo kunnen wij een eerlijk advies op maat geven. Onze heldere visie, overtuiging en jarenlange ervaring garanderen een strakke planning en open communicatie.

 

Een goede samenwerking en service vinden wij belangrijk!

Wij gaan pas aan de slag als al uw wensen zijn gehoord en vragen zijn beantwoord. Met deze informatie stellen wij een plaatsingsplan op en stemmen deze vervolgens met u af. Want een goede samenwerking is voor beide partijen het meest efficiënt.

 
Wij garanderen daarnaast minimale hinder bij het leggen van de vloer. Een PVC vloer kan op iedere ondervloer worden aangebracht zonder ingewikkelde voorbereidingen. Door de vloer gefaseerd te leggen kunt u alweer beginnen met inrichten, terwijl de vakmannen van Boekhout uw vloer plaatsen. De PVC vloer kan na de minimale droogtijd direct worden belast.

Bezoek onze showroom

Onze vloeren zelf zien en uitproberen? Kom dan naar Nieuwegein. In onze grote vloeren showroom maakt u in een gastvrije setting kennis met wel 150 verschillende pvc bedrijfsvloeren.

Lees meer >

Wij garanderen een perfect verlijmde vloer, in korte tijd gelegd en met vanzelfsprekend volledige garantie.

 

DOCUMENTEN

iconfinder 24 2133056 Magazine

iconfinder 24 2133056 Onderhoudsadvies

iconfinder 24 2133056 Bestekinformatie

iconfinder 24 2133056 Specificaties

Ik wil graag contact met Boekhout Bedrijfsvloeren