banner

Café vloeren | Boekhout Bedrijfsvloeren

Vloeistofdichte pvc cafévloer van Boekhout Bedrijfsvloeren

Om van een café een warme huiskamer of een stijlvolle uitgaansgelegenheid te maken is de cafévloer een belangrijk onderdeel. Tegelijkertijd moet de vloer eenvoudig te reinigen zijn en tegen heel wat stootjes kunnen. En dat een horecavloer ook veilig moet zijn, behoeft geen toelichting.

 

Boekhout vloeistofdichte pvc cafévloeren, de juiste bedrijfsvloer voor uw café

Een cafévloer op basis van vloeistofdicht pvc voldoet aan alle horeca eisen. De vloer kan tegen stevige feestavonden, maar is ook eenvoudig te reinigen. En uiteraard kan de vloer in kleurenpalet en stijl precies worden aangepast aan uw doelgroep. Tenslotte is de pvc bedrijfsvloer bijzonder veilig door de slipvastheid en de brandwerende eigenschappen.

 

Een duurzame en hygiënische cafévloer die bovendien milieuvriendelijk is

Hoe rustig uw cafégasten zich ook gedragen, een cafévloer moet 'hufterproof' zijn. Avond aan avond zal de vloer intensief belopen worden, er zullen glazen en drankjes op vallen en met meubilair worden geschoven. Stootvastheid en krasvastheid zijn dan ook gegarandeerd bij een pvc vloer van Boekhout bedrijfsvloeren. Het hoogwaardige pvc garandeert een lange levensduur, ook bij het intensieve gebruik zoals dat bij een café gebruikelijk is. En welke zware inventaris u ook heeft, van bar tot biljarttafel, de pvc vloer kan tegen de belasting en het gewicht.

 

Bij een cafévloer is ook het gemak waarmee de vloer kan worden gereinigd heel belangrijk. Op dat gebied heeft een pvc vloeistofdichte vloer onovertroffen eigenschappen. Niet voor niets voldoen onze bedrijfsvloeren aan de HACCP normen op het gebied van hygiëne en de vloeistofdichtheid van de vloer garandeert dat gemorste stoffen niet weglekken. Daarmee is het goed mogelijk om chemicaliën zoals ontsmettende reinigingsmiddelen toe te passen. De vloeistofdichtheid van de cafévloer is overigens gegarandeerd met de vloeistofdichtheidsnorm VVV (Verklaring Vloeistofdichte Voorziening), waaraan de Boekhout vloeren volledig voldoen. Extra gemak bij het schoonmaken is heeft u door de thermisch dichtgelaste naden, waarmee een perfect gladde vloer ontstaat.

 

Een cafévloer van Boekhout is beschikbaar in iedere kleur. Toch is iedere vloer ook 'groen', want onze milieuvriendelijke vloertegels zijn gemaakt uit 100% gerecycled pvc, en u heeft dus in alle opzichten een duurzame cafévloer. En met de warmte-isolatie eigenschappen is uw cafévloer extra milieuvriendelijk, terwijl de vloer heerlijk geluidsdempend is en daarmee bijdraagt aan de sfeer in uw café.

Een representatieve cafévloer, veilig en met een passende uitstraling

Met een Boekhout vloeistofdichte bedrijfsvloer investeert u in veiligheid voor uw café want onze vloeren worden gefabriceerd met brandvertragende materialen, zodat mogelijke brandontwikkeling zoveel mogelijk wordt afgeremd. En omdat de vloerruimte in uw café vaak en nat moet worden schoongemaakt, en omdat er uiteraard wel eens een drankje omvalt, is ook de slipvastheid van onze vloeistofdichte pvc vloeren een belangrijk voordeel. De vloer is ook in natte toestand volkomen antislip en biedt medewerkers en klanten een veilige werk- en ontspanningsplek.

 

Onze vloeistofdichte pvc vloeren zijn, vanwege de ergonomisch veerkrachtige materialen, zeer comfortabel. In een café wordt, zeker op de drukke uren, veel gelopen en gestaan en dan is de ergonomische pvc vloer het verschil tussen een gewoon café en een comfortabele horeca omgeving. De vloeistofdichte vloer kan in uw café bovendien uitstekend worden gecombineerd met vloerverwarming.

 

Boekhout kan uw cafevloer uiteraard volledig aanpassen aan de stijl van uw café. Met ons enorme aanbod aan vloerdiktes, kleuren en stijlen zijn alle combinaties en uitvoeringen mogelijk. Of u nu een kleurcombinatie zoekt die uw café een trendy of strakke uitstraling geeft, of juist op zoek bent naar een traditionele of bruine kroeg vloer met houtlook, het is allemaal te realiseren. Door gebruik te maken van verschillende kleuren en belijningen, kunnen ook routeringen en werkplekken apart worden gemarkeerd. En mocht u uw logo of cafenaam in de vloer willen verwerken, dan kan dat vanzelfsprekend ook.

 

Uw cafévloer, betaalbaar, onderhoudsarm en professioneel gelegd

Als café eigenaar stopt u uw geld liever niet in de vloer, maar in uw café. En dat begrijpt Boekhout. Als grote leverancier van bedrijfsvloeren kunnen we scherp inkopen en daar plukt u als klant de vruchten van. Maar niet alleen vanwege de investeringskosten is een vloeistofdichte pvc vloer de beste keuze. De hoge kwaliteit van de gebruikte materialen garandeert een bijzonder lange levensduur en dat betekent, samen met de lage onderhoudskosten, een uiterst duurzame cafévloer. Een vloeistofvrije bedrijfsvloer voor uw café is een fraaie en bovendien tijdloze vloer, die uiterst kostenefficiënt is.

 

U hoeft uw horecagelegenheid niet te sluiten voor de plaatsing van uw nieuwe vloer. Boekhout vloeren zorgt dat uw zaak open blijft. Samen met u maken onze vloeren experts een uitgebreid plan voor de plaatsing. Ze houden rekening met uw openingstijden en zorgen voor een vlot gelegde, perfect geplaatste en keurig gelijmde pvc vloer. Moeilijke voorbehandelingen zijn niet nodig en de pvc tegels kunnen op vrijwel iedere ondervloer worden aangebracht en blijven vloeistofdicht. Kort nadat de vloer is opgeleverd is de vloer gereed voor een intensieve belasting, lange droogtijden zijn niet nodig.

 

Enkele voordelen van een vloeistofvrije pvc vloer voor uw atelier

 Representatief en stijlvol
 Brandvertragend
 Hygiënisch (voldoet aan HACCP normen)
 Zeer slijtvast en stootvast
 Eenvoudig te reinigen
 Vloeistofdicht (voldoet aan VVV normen)
 Antislip
 Chemisch bestendig
 Hoogwaardig verlijmd
 Ergonomisch
 Veerkrachtig
 Warmte- en geluidisolerend
 Geschikt voor vloerverwarming
 Milieuvriendelijk

erkendleerbedrijf
vca
cradle
Ontvang het gratis
Boekhout Magazine
X
AANVRAAG: MAGAZINE
Beschrijving