< Terug naar alle Referenties in de buurt

Vloeistofdichte pvc keukenvloer voor Hotel Restaurant Konbanwa in Heilig Landstichting

Boekhout bedrijfsvloeren installeerde een pvc keukenvloer in het mooie Hotel Restaurant Konbanwa in de bosrijke omgeving van Heilig Landstichting nabij Beekbergen en Nijmegen. Gasten kunnen vanuit het 3-sterrenhotel met 17 luxe hotelkamers perfect ontspannen in de prachtige natuur. Of een bezoekje brengen aan een van musea in de omgeving, de spa of een dagje uit in Nijmegen. Het hotel heeft een heerlijk Aziatisch restaurant waar u culinair wordt verwend met heerlijke sushi, fingerfood en Aziatische, Indische en Thaise hapjes.

 

De locatie van Hotel Restaurant Konbanwa staat ter plekke ook bekend als de Sionshof. In het najaar van 1944 tijdens operatie Market Garden was het toenmalige hotel Sionshof het vertrekpunt van de eerste gecombineerde Amerikaans-Engelse aanval op de bruggen bij Nijmegen. U verblijft dus op historische grond.

Plaatsing restaurant keukenvloer door vloerenleggers Boekhout

Recent is het restaurant volledig vernieuwd. Boekhout realiseerde in het restaurant een nieuwe pvc keukenvloer. We verwijderden eerst de oude dekvloer en schuurden de ondervloer. Daarop brachten we zogeheten Liplas pvc tegels aan die onderling met een pvc koudlas zijn gekoppeld en met 2-Componenten Polyurethaanlijm op de ondervloer zijn gelijmd.

 

Met een thermische las is de vloer naadloos en vloeistofdicht gemaakt, waardoor een uiterst hygiënische keukenvloer ontstaat. De randen zijn afgewerkt met kitprimer en MS Polymeerkit en er is een inrijprofiel van industriële kwaliteit geplaatst.

Ik wil graag contact met Boekhout Bedrijfsvloeren