< Terug naar alle Referenties in de buurt

Plaatsing vloeren in werkplaats, testruimte en trainingsruimte

Boekhout plaatste een vloeistofdichte en robuuste werkplaatsvloer, testvloer en trainingsvloer voor B.V. NIMAG in Vianen. B.V. NIMAG is onder andere importeur van Suzuki auto’s en vormt daarmee de schakel tussen fabrikant Suzuki Motor Corporation en de Nederlandse Suzuki-dealer organisatie. Suzuki Motor Corporation hanteert een landen aanpak, waarbij ieder Europees land wordt beschouwd als unieke, individuele markt waar de lokale specialist het meeste rendement oplevert.

 

Binnen het Suzuki High Tech Center van B.V. NIMAG plaatste Boekhout pvc vloeren in de werkplaats, testruimte en trainingsruimte. Werkplaatsvloeren moeten sterk zijn, slijtvast en vloeistofdicht zodat vloeistoffen niet kunnen doorlekken. Daarnaast moet de vloer comfortabel werken met goede antislip eigenschappen. Het zijn stuk voor stuk eisen waaraan pvc voldoet.

Sterke en veelzijdige pvc vloeren die zwaar belast kunnen worden

De vloeren zijn opgebouwd uit zwarte pvc liplas tegels van 490 x 490 x 10 mm die onderling chemische zijn gelast met een pvc koudlas. De tegels zijn op de ondervloer gelijmd met een 2-componenten polyurethaanlijm. De naden zijn weggewerkt en vloeistofdicht gemaakt door thermisch lassen met een pvc lasdraad. Daarna zijn de randen afgewerkt met kitprimer en MS-polymeerkit.

 

In de werkplaatsruimte werden de aanwezige bruggen in de vloer ingewerkt. Ook werd een vloeistofdichte aansluiting met de remmen testbank gerealiseerd. Ook zijn plinten, oploopstrips en putdeksels aangebracht.

Ik wil graag contact met Boekhout Bedrijfsvloeren