< Terug naar alle Referenties in de buurt

Plaatsen vloeistofdichte garagevoer bij Autobedrijf De Kock

Boekhout bedrijfsvloeren plaatste een pvc vloeistofdichte garagevloer bij Autobedrijf de Kock aan de Almelosestraat te Wierden. Het bedrijf is hier al sinds 1984 gevestigd en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een bekend en gerenommeerd autobedrijf in de regio. Service, kwaliteit en betaalbaarheid zijn daarin belangrijk. Ook kan men er terecht voor een betrouwbare occasion en uiteraard kan men er tanken.

Aanleg pvc vloer door Boekhout bedrijfsvloeren

Voor een garagevloer is het belangrijk dat de vloer sterk, stootbestendig en slijtvast is. Maar ook dat hij comfortabel werkt en perfect vloeistofdicht is. Zodat vloeistoffen niet kunnen doorlekken maar de vloer ook goed is schoon te maken. Boekhout realiseerde dit met zwarte pvc groeftegels van 500 x 500 x 10 mm. Eerst schuurden we de bestaande ondervloer en lijmden de tegels daarna met een 2-componenten polyurethaanlijm.

 

Onderling zijn de tegelnaden met een pvc koudlas gelijmd. Door die daarna thermisch te lassen met een pvc lasdraad is de vloer vloeistofdicht gemaakt. Er is gekozen voor een rode lasdraad zodat een vloer met een fris lijnenpatroon is gerealiseerd. De vloer is afgewerkt door de randen dicht te maken met kitprimer en MS polymeerkit.