< Terug naar alle Referenties in de buurt

Restaurantvloer voor tweede Fijnkost Restaurant bij het Westerpark

Boekhout plaatste een mooie restaurantvloer in het nieuwe Restaurant Fijnkost in Amsterdam West, vlakbij het Westerpark. Nadat het eerste restaurant onder deze naam bij het Vondelpark een succes bleek, ontstonden plannen voor een nieuw restaurant volgens hetzelfde concept in Amsterdam-West aan het Van Limburg Stirumplein. Fijnkost Westerpark heeft als extraatje een aparte Woonkamer voor groepsdiners en feestjes. Boekhout leverde voor dit nieuwe restaurant een fraaie restaurantvloer.

Aanbrengen restaurantvloer door Boekhout bedrijfsvloeren

De bestaande ondervloer is geschuurd en waar nodig met reparatie cement gerepareerd. Ook is een Uzin vochtscherm aangebracht. Op de geprepareerde ondervloer zijn de pvc tegels van 500 x 500 x 10 mm gelijmd met behulp van 2-componenten polyurethaanlijm. De tegels zijn onderling gelijmd met een pvc koudlas.

 

Door vervolgens de naden uit te frezen en er een pvc draad in te smelten – we noemen dit thermisch lassen – is de vloer naadloos en vloeistofdicht gemaakt. Dit maakt de vloer bijzonder hygiënisch want schoonmaken is nu heel eenvoudig. De vloerranden zijn afgewerkt met kitprimer en MS polymeerkit. Ook zijn een oploopsysteem en meerdere putdeksels aangebracht.

Ik wil graag contact met Boekhout Bedrijfsvloeren