< Terug naar alle Referenties in de buurt

Plaatsing garagevloer voor NW Totaalonderhoud Nieuwegein

Boekhout plaatste een robuuste pvc garagevloer in opdracht van bouw- en klusbedrijf NW Totaalonderhoud in Nieuwegein. Bij NW Totaalonderhoud kunnen klanten terecht voor alle kleine en grotere bouw, verbouw - en renovatieklussen. Het bedrijf verzorgt daarbij onder andere het timmerwerk, loodgieterswerk, schilderwerk, elektra en betegelen. De kwaliteit staat daarbij centraal, evenals een heldere en goede communicatie met de klanten.

Plaatsingswerkzaamheden pvc vloer door Boekhout

Boekhout vloerspecialisten plaatsten een nieuwe pvc garagevloer. Pvc is voor garagevloeren in veel gevallen de beste keus. De vloeren zijn robuust, sterk en vloeistofdicht te plaatsen. Daardoor laten ze geen vloeistoffen en chemicaliƫn doorlekken en zijn ze bovendien makkelijk te reinigen. Daarbij zien ze er mooi uit en zijn ze comfortabel om op te werken.

De zwarte liplas pvc tegels van 490 x 490 x 10 mm zijn met 2-componenten polyurethaanlijm op de ondervloer gelijmd. Onderling zijn ze vast verlijmd met een pvc koudlas. De naden zijn thermisch gelast met een pvc lasdraad van 5 mm, waarna de randen zijn dichtgemaakt met kitprimer en MS polymeerkit. Afsluitend zijn nog plinten en een inrijprofiel geplaatst.