< Terug naar alle Referenties in de buurt

Vervanging horecavloer bij Grandcafé-Restaurant Bij Petrus in Woerden

Boekhout verving een beschadigde horecavloer bij Grandcafé-Restaurant Petrus in Woerden door duurzame pvc horecategels. In dit grandcafé kunt u heerlijk lunchen, dineren of borrelen in een prachtige ambiance. Bij Petrus is gevestigd in de monumentale Kazerne aan het Kerkplein in het centrum van Woerden en men kan er de hele dag terecht voor een lekkere cappuccino met huisgemaakte taart, een heerlijke lunch, goed glas wijn of diner. Ook voor grotere groepen heeft Bij Petrus voldoende ruimte.

Vervanging horecavloer met pvc tegels

Pvc tegels zijn een perfect materiaal voor horecavloeren. Ze zijn stevig en slijtvast genoeg om het intensieve gebruik in een horecaomgeving te doorstaan. Ook kunnen ze door middel van het thermisch lassen met een pvc lasdraad volledig vloeistofdicht worden opgeleverd. Omdat daarbij ook de naden glad worden afgewerkt, kan de vloer snel en grondig worden schoongemaakt, zodat de vloer bijdraagt aan de noodzakelijke hygiëne binnen horecabedrijven.

 

De pvc tegels zijn bovendien uitstekend geschikt om beschadigde delen van bestaande pvc vloeren te vervangen, zoals we bij Petrus deden. De oude beschadigde tegels worden door onze vloerspecialisten verwijderd, waarna de nieuwe tegels op maat worden aangebracht. Door het gebruik van de juiste verlijming en thermisch lassen worden de nieuwe tegels naadloos geïntegreerd in de bestaande vloer.