banner

Garagevloeren | Boekhout Bedrijfsvloeren

Vloeistofdichte pvc garagevloer van Boekhout

De pvc vloeren van Boekhout zijn vloeistofdicht en zeer sterk en daarmee de ideale vloer voor een garagebedrijf. De vloeistofdichte vloer is uitstekend schoon te houden en te reinigen, en sterk en slijtvast bovendien.

 

Boekhout vloeistofdichte pvc vloeren, de juiste bedrijfsvloer voor uw professionele garage.

De vloer van uw garage moet tegen een stootje kunnen. De combinatie van auto's die de garage in- en uitrijden en zware machines en installaties die staan te trillen of verplaatst worden, betekent dat uw vloer bijzonder sterk, stootvast en slijtvast moet zijn. Daarnaast moet de vloer goed schoongemaakt kunnen worden, want olie, vetten en andere smeermiddelen en chemicaliën zorgen voor zwaar bevuilde vloeren. Ook vanuit het oogpunt van veiligheid en comfort is de pvc garagevloer de beste keuze.

 

Een sterke, hygiënische en milieuvriendelijke garagevloer, een duurzame keuze

In een omgeving waar vrijwel constant vloeistoffen op de vloer terechtkomen, van olie en vetten tot koelvloeistof, is het belangrijk dat er niets weglekt naar andere ruimtes of de bodem. U wilt uw garage goed kunnen reinigen, meerdere malen per dag. Het vloeistofdichte vloerconcept van Boekhout is daarvoor de ideale oplossing. Omdat de bodem volledig vloeistofdicht is - hij voldoet aan de vloeistofdichtheidsnorm VVV (Verklaring Vloeistofdichte Voorziening) - en bovendien met thermisch dichtgelaste naden wordt opgeleverd, kan het vuil nergens achterblijven en wordt de vloer snel, grondig en goed schoongemaakt.

 

Uw vloer wordt tot het uiterste belast. Dagelijks worden tientallen of zelfs honderden auto's in- en uitgereden en ze draaien scherpe bochten op uw vloer. Gereedschap en machines worden heen en weer geschoven over de vloer of staan te draaien en te trillen en uiteraard loopt uw personeel ook veel door de garage. De slijtvastheid van onze pvc vloeistofdichte vloeren is ongeëvenaard en de vloer zal dus ook bij intensief gebruik in uw garage een zeer lange levensduur hebben.

 

De garagevloer op basis van pvc is bijzonder milieuvriendelijk en duurzaam. Uiteraard zorgt de vloeistofdichtheid dat er geen chemicaliën ongewenst de vloer af kunnen lekken, maar de vloertegels zelf zijn ook gefabriceerd uit 100% gerecycled pvc en dus bijzonder duurzaam. Tenslotte bespaart u op verwarmingskosten met deze vloer omdat de warmte isolerende pvc tegels minder warmte vanuit uw garage via de bodem laten wegstromen.

Een frisse, technische en veilige garagevloer

Veiligheid van monteurs en klanten staat voor u bovenaan. In een garage met brandbare stoffen en draaiende motoren begint dat met een brandwerende vloer, dankzij de brandwerende materialen die worden verwerkt in de pvc tegels van de Boekhout. Maar ook de slipvastheid is een groot pluspunt van onze bedrijfsvloeren. In de situatie waarin nogal eens olie of een andere vloeistof uit een auto op de grond lekt, of daar terechtkomt bij het bijvullen van de vloeistoffen, is het belangrijk dat ook de vochtige en vettige vloer voldoende slipvastheid biedt.

 

Voor uw personeel is de vloer een bijzonder comfortabele werkplek. De pvc tegels zijn ergonomisch veerkrachtig, maar ook de geluidsdempende effecten ervan zijn een prettige karaktereigenschap in zo'n rumoerige omgeving. En deze voordelen zijn niet alleen voor uw personeel van belang, ook klanten die op een reparatie wachten ervaren een prettiger omgeving. Uw vloer kan ook worden gecombineerd met vloerverwarming, dus in koude winters verhoogt uw vloer het comfort in uw garagebedrijf.

 

Een garage is een technische ruimte die u zo schoon en fris mogelijk wilt laten overkomen. Door een juiste keuze voor kleuren en belijning kan uw vloer hier een belangrijke rol in spelen. Er is een groot pallet aan kleuren beschikbaar en uiteraard is het ook goed mogelijk om de naam of het logo van uw bedrijf in de vloer te laten terugkomen. Via het gebruik van belijning en verschillende kleuraccenten kunt u de werkprocessen in uw garage beter sturen. Aparte delen van uw garage (bijvoorbeeld het magazijn of de brug) kunnen een vloer krijgen in afwijkende kleuren en ook voor de delen waar klanten komen of waar meer administratieve werkzaamheden plaatsvinden, kunnen andere kleuren worden toegepast.

 

Een snel en goed geplaatste vloer in uw garage en een waardevaste investering

De investering in een garagevloer van Boekhout verdient u snel terug. Als vloerenexpert kopen wij de materialen zo goedkoop mogelijk in en dat ziet u rechtstreeks terug in onze prijzen. Daarnaast heeft u met een sterke pvc vloer bijzonder lage onderhoudskosten en u bespaart dagelijks tijd en geld door de snelle en effectieve reiniging van de vloeistofdichte vloer.

 

U ondervindt minimale hinder door het leggen van de vloer. Onze vloerenexperts maken een gedetailleerd plaatsingsplan en stemmen dat met u af. De pvc vloer kan met een minimale droogtijd direct worden belast en kan op vrijwel iedere ondervloer worden aangebracht zonder ingewikkelde voorbereidingen. Door de vloer gefaseerd te leggen kunt u doorwerken terwijl de vakmannen van Boekhout uw vloer plaatsen. U heeft in korte tijd een perfect verlijmde vloer met vanzelfsprekend volledige garantie.

 

Enkele voordelen van een vloeistofvrije pvc vloer voor uw garage

 Zeer slijtvast en stootvast
 Hygiënisch (voldoet aan HACCP normen)
 Vloeistofdicht (voldoet aan VVV normen)
 Brandvertragend
 Eenvoudig te reinigen
 Antislip
 Representatief en stijlvol
 Chemisch bestendig
 Hoogwaardig verlijmd
 Ergonomisch
 Veerkrachtig
 Warmte- en geluidisolerend
 Geschikt voor vloerverwarming
 Milieuvriendelijk

erkendleerbedrijf
vca
cradle
Ontvang het gratis
Boekhout Magazine
X
AANVRAAG: MAGAZINE
Beschrijving